De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian

De ingenieuze Intelligente Productie, leidt tot een Honderdjarig Merk

Thuis ProductenDe Tank van de lage Druklucht

Van de Laagste van de gasopslag van het de Tank het Langdurige Drukvat Druklucht Tweezijdige Lassen

Van de Laagste van de gasopslag van het de Tank het Langdurige Drukvat Druklucht Tweezijdige Lassen

  • Van de Laagste van de gasopslag van het de Tank het Langdurige Drukvat Druklucht Tweezijdige Lassen
  • Van de Laagste van de gasopslag van het de Tank het Langdurige Drukvat Druklucht Tweezijdige Lassen
Van de Laagste van de gasopslag van het de Tank het Langdurige Drukvat Druklucht Tweezijdige Lassen
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai China
Merknaam: Shenjiang
Certificering: ISO BV SGS CE ASME
Modelnummer: Sj-2,0-1,0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexverpakking voor elke tank
Levertijd: 15 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: de reeksen van 2000 één maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: koolstofstaal Q345R Deel: 1056 gallon
Druk: 0.8mpa Bedrijfstemperatuur: 100 graad
Richtlijn: Verticaal Diameter van: 1400mm
kleur: Grijs of als vereiste klant volledige reeks: Luchtcompressor
Hoog licht:

de tanks van de gasopslag

,

de tank van de samengeperste luchtholding

1. Parameter

 

Volume 1056 gallon De Schakelaar van de afvoerkanaalklep R3/4“
Druk 0.8MPa
Temperatuur 100℃ Verwijzingsvolume voor compressor (m3/min) 32-40
Hoogte 3060mm
Afmeting 1400mm

 
2. De rol van de luchtcompressor met de installatie van de gashouder

 

1. De buffer, stabiliseert de output van de samengeperste luchtcompressor, elimineert of vermindert de van de de outputlucht van de luchtcompressor de druktrilling, breidt de luchtcompressor „begin - einde“ of „lading uit - leegmaakt“ cyclus, vermindert de elektrofrequentie van de klepomschakeling; Om de onderbreking van de luchtcompressor tijdens de samengeperste luchtpijpleiding te verhinderen met een bepaalde bedoeling die het gas te terugkeren, in de luchtcompressor wordt gegoten door de mislukking en de schade wordt veroorzaakt.
2. Omdat de gashouder een groot gebied met een groot cilindrisch lichaam van de hittedissipatie, in de gaswerveling in de tank, en de muur is, kan de samengeperste lucht zijn het gekoelde koelen, precipitatie van water, stofonzuiverheden op de bodem van de tankprecipitatie, bevorderlijker voor ontsmetting naast water.
3. Kan met het steunen van de opvolgende van de luchtcompressor worden uitgerust: na de koelere, bevroren droger, luchtfilter en ander materiaal, de samenstelling van industriële productie van gebruik het samengeperste van de samengeperste luchtkrachtbron (post).
4. De kleine luchtcompressor, komt met de gashouder ook wordt gebruikt als compressorlichaam en andere geïnstalleerde toebehoren baseren rol.
Aangezien het stroomtarief (gasvolume) aan het eind van het samengeperste luchtsysteem eveneens geen output kan wordt gebruikt zijn, is het noodzakelijk om een gashouder te gebruiken om een bepaalde hoeveelheid gas op te slaan om de druk van het stabiliserende systeem te stabiliseren dat. Vóór de tank, kan de trilling van de luchtcompressor verminderen, om de het frequente lading en leegmaken van luchtcompressor te vermijden. Na de tank, kan de trilling van de samengeperste luchtoutput worden verminderd en de outputdruk van het systeem kan wegens de tijdelijke drukdaling worden verminderd toe te schrijven aan het tijdelijke stroomtarief, de aanpassing van de grotere piek en de outputdruk van het stabilisatiesysteem.

 

3. De brede toepassing van gashouders

 

1. De machines verwerkende industrie: de gashouder kan het aantal van het frequente begin van de luchtcompressor verminderen. Niet alleen kan samengeperste lucht opslaan, maar ook heeft een stabiele afzetdruk, buffer en andere gevolgen. Het wordt algemeen gebruikt in de vullende apparatuur van de luchtcompressor.
2. De voedselindustrie: de belangrijkste toepassing is olievrije die gashouder, voor het vullen machines, slag het vormen machines wordt gebruikt macht te verstrekken. Speel etc. ook een pneumatische krachttransmissie, het pneumatische koelen, pneumatische nevel.
3. De textielindustrie: het belangrijkste gebruik van samengeperste lucht voor lucht-straalweefgetouwen, rangschikkend machines, vervende machine, zwervende machine, zuigingskanonnen, enz. om schone gasmacht, het algemene gebruik van olievrije gashouder te verstrekken.
4. De automobielindustrie: de tank is een onontbeerlijk deel van de automobielindustrie. Bijvoorbeeld, de rol van gashouder in de bandindustrie, met inbegrip van de bevordering die van de snijmachine van het zijdegordijn, machine, enz., met inbegrip van zich het pneumatische mengen, het pneumatische etc. vormen genezen.
5. De elektronische industrie: Dit is de nieuwe industrie, één van het materiaal van de wafeltjeoxydatie, vacuümsystemen, pneumatische controlekleppen, pneumatisch behandelingsmateriaal, enz.-behoefte met de gashouder samenwerken om het werk te voltooien.
6. De milieutechniekindustrie: de toepassing van een bredere waaier van de industrie van de gasopslag, hoofdzakelijk voor luchtvervuilingscontrole, stevig afvalbehandeling, behandeling van afvalwater, enz.
7. De medische industrie: de belangrijkste toepassing is de roestvrij staalgashouder, de zuurstoftank, medische apparatuur en materiaal vaak het de ondersteunend het materiaal.
8. De staalindustrie: met inbegrip van instrumentengas, machtsuitvoering, materiaal, het schoonmaken, proceshulp, enz., maar ook onafscheidelijk van de tankindustrie.
9. De machtsindustrie: de machtsindustrie: de rol van gashouder, met inbegrip van het pneumatische vervoeren, droog asvervoer, pneumatische uitvoering, en bevordert instrumentatiemateriaal.

 

4. Gashoudervoorzorgsmaatregelen Inzake veiligheid
 
A. met een laag bedekt met een deklaag

Hang de tank aan het Goede bewijs van het werkende middel van het materiaal van het containerlichaam corrosief is, kan worden geschilderd, nevel of plateren en voering om op te houden, om de media op de containercorrosie te verhinderen.
Veronderstellend dat de deklaag beschadigd is, zal het werkende middel direct de schipmuur contacteren om corrosie te veroorzaken. Om de deklaag intact te houden, altijd om te controleren of anti-zelf-bevat, of in de lading en de installatie van de container toen de gehechtheid werd geschaafd of werd verpletterd. Besteed aandacht aan controle of voerings het barsten of de lassen fenomeen kunnen lekken. Vond dat de de laagschade van de tankcorrosie, het onmiddellijk na de reparatie zou moeten zijn blijven gebruiken.

 
B. verwijdering van chemische corrosieelementen

Slechts in zullen bepaalde voorwaarden op de materiële chemische corrosie van het tanklichaam zijn, om dit kan proberen te elimineren de gashouder chemische corrosieelementen veroorzaken.
Zoals zuurstof-gevulde gashouder, vaak wegens zuurstof met meer water op de bodem van het containerwater, vorm water en de ernstige corrosie van de zuurstofinterface. Om dergelijke lokale corrosie te verhinderen, is het best om zuurstof te monopoliseren, of in de container tijdens de verrichting van de container los vaak het water.
De alkalikorst van de staalcontainer wordt veroorzaakt door de concentratie en de verrijking van de alkalische oplossing in de abnormale omstandigheden (met inbegrip van materiaal en procesvoorwaarden). Daarom moet het drukvat die verdund alkali in het middel bevatten maatregelen treffen om de mogelijkheid te elimineren om verdund alkali te produceren concentreerde voorwaarden, zoals de goedkeuring van lekkage, de ruwe containermuur of de aanwezigheid van roest en andere poreuze substanties.
Tijdens drukvatverrichting, om de drukvatdruppel, looppas het lekke niet alleen afval van grondstoffen en energie, de verontreiniging van de werkomgeving te elimineren, maar ook vaak de ernstige corrosie van het drukvatmateriaal zal vormen, containerschade veroorzaken.

 
C. handhaaf de gashouder tijdens deactivering

De theorie bewijst dat vele gashouderongevallen door verwaarlozing van onderhoud tijdens de opschortingsverrichting worden veroorzaakt. In zekere zin, is een slecht gehandhaafde gashouder tijdens de deactiveringsperiode sneller dan het normale gebruik van de container, die aan het feit toe te schrijven is dat de deactivering van het drukvat niet alleen door middelgroot in de container te blijven wordt aangetast, door de atmosfeer corrosief was. In de atmosfeer, is het water niet verzadigd met water aan een bepaalde temperatuur, zal de waterdamp van de lucht in een waterfilm worden gecondenseerd om de oppervlakte van de tank te behandelen. Veronderstellen dat de metaaloppervlakte ruw is of de oppervlakte met stof in bijlage is, het vuil, of de schade aan de deklaag, waterdamp zal eerder om bij deze delen van de tank te storten en te accumuleren. De stikstof, de zuurstof en andere gasonzuiverheden in het lucht en zwaveldioxyde, stikstofoxiden, het waterstofchloride, enz. kunnen in de waterfilm worden opgelost om elektrolytoplossing te vormen, die de voorwaarden van elektrochemische corrosie heeft. De voorwaarden die de corrosie beïnvloeden zijn de atmosferische die temperatuur en vochtigheid, door de onzuiverheidssamenstelling en zijn inhoud in de lucht, chemische samenstelling van het materiaal van de tankmuur, de ruwheid van de muuroppervlakte van de container, en de verontreiniging eerst wordt de gevolgd.

 

5. Functie

 

1. Energieopslag (voor noodsituatiebehoeften)

2. Stabiele druk

3. Het effect van de gemakimpuls op gasmateriaal

4. Om water, vet & stof in de lucht te storten

5. Verbeter de continuïteit en de stabiliteit van het materiaal voor de gasoutput

6. Verminder het frequente begin van de compressor, breid zijn leven uit

 

6. Productieproces

 

1. Lofting, merken-weg & snijdend. 2. Productie & het lassen a. Maak gatenb. Plooiende plaat c. Spheronization d. Welding e. Perifeer lassen 3 installeren van f. Oppervlaktebehandeling a. Voor Koolstofstaal (1) Zand die (2) Inleiding (voor 2 keer) vernietigen (3) het Eindigen laag b. Voor Roestvrij staal (1) Zand het vernietigen OF (2) Oppoetsend

 

Van de Laagste van de gasopslag van het de Tank het Langdurige Drukvat Druklucht Tweezijdige Lassen 0Van de Laagste van de gasopslag van het de Tank het Langdurige Drukvat Druklucht Tweezijdige Lassen 1

 

 

 

 

Contactgegevens
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Contactpersoon: Lisa Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten