De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian

De ingenieuze Intelligente Productie, leidt tot een Honderdjarig Merk

Thuis ProductenDe Ontvangerstank van de roestvrij staallucht

ASME Verklaarde de Ontvangerstank die van de Roestvrij staallucht Oppervlaktebehandeling berijpen

ASME Verklaarde de Ontvangerstank die van de Roestvrij staallucht Oppervlaktebehandeling berijpen

  • ASME Verklaarde de Ontvangerstank die van de Roestvrij staallucht Oppervlaktebehandeling berijpen
  • ASME Verklaarde de Ontvangerstank die van de Roestvrij staallucht Oppervlaktebehandeling berijpen
ASME Verklaarde de Ontvangerstank die van de Roestvrij staallucht Oppervlaktebehandeling berijpen
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai China
Merknaam: Shenjiang
Certificering: ISO BV SGS CE ASME
Modelnummer: Sj-8000-10
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexverpakking voor elke tank
Levertijd: 15 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: de reeksen van 2000 één maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Roestvrij staal 304/316 Capaciteit: 300 liter
Druk: 1.0MPA Bedrijfstemperatuur: 110 graden
Richtlijn: Verticaal kleur: zonodig
Pakket: Standaardtriplexverpakking
Hoog licht:

de tank van de roestvrij staaldruk

,

De Tanks van de roestvrij staalopslag

1. Bedrijfprofiel
 
 
De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian werd opgericht in 1982, en specialiseert zich in het ontwerpen van en de productie van allerlei drukvaten. Wij hebben een hoog profiel in de industrie. En in 1998, registreerden wij het merk van „Shen Jiang“. Onze drukvaten worden wijd gebruikt in aardolie, chemische, elektronische, automobiel, machtsgeneratie, mijnbouw, geneesmiddel en andere industrieën. Verheug me op de samenwerking met u in meer en meer krachtig van ons bedrijf.
 
2. De tankinleiding van de luchtontvanger:
 
1. Types: opslagtank, de tank van de luchtopslag, vloeibare opslagtank, verticale opslagtank, horizontale opslagtank, sferische tank, de tank van de koolstofstaalopslag, low-alloy tank van de staalopslag, de tank van de roestvrij staalopslag etc.
2. Materialen: koolstofstaal, low-alloy staal, roestvrij staal en non-ferrometalen:
3. Druk: lagedruk, middelgroot-druk en hoge druk.
4. Temperatuur: bij lage temperatuur, middelgroot-temperatuur en op hoge temperatuur.
5. Middel: niet alleenonontvlambaar, niet-toxischenniet corrosiefmiddel, Water, lucht, zuurstof, argon, helium, stikstof
6. Verwerkingscapaciteit: maximumdiameter: 6m; maximumlengte: 60m; maximumgewicht: 600tons
7. Toepasselijke Industrie: petrochemische stof, steenkoolchemisch product, precisiechemisch product, farmaceutische kernenergie, metallurgisch, machines, voedsel, pesticide, rubber, ruimte, etc.
3. Belangrijk van de tankspelen van de luchtontvanger in het systeem van de luchtcompressor?
Een tank van de luchtontvanger is een integraal en een belangrijk stuk van om het even welk samengeperste luchtsysteem. Typisch is een ontvangerstank met maat bij 6-10 keer het stroomtarief van het systeem. Zo, als een compressor een classificatie van cfm 25 bij 100 psi heeft, zou de ontvangerstank 150 kubieke voet, minimum moeten zijn. In een samengeperste luchtsysteem, levert een ontvangerstank de volgende voordelen op:
 

  • De ontvangerstank doet dienst als reservoir samengeperste lucht voor piekeisen.
  • De ontvangerstank zal helpen water uit het systeem verwijderen door de lucht een kans toe te staan te koelen.
  • De ontvangerstank minimaliseert trilling in het systeem door een vergeldende compressor of een cyclisch proces stroomafwaarts wordt veroorzaakt dat.

Heel erg zoals een water verstrekt het reservoir water tijdens tijden van droogte en slaat water tijdens de natte tijden op, compenseert een tank van de luchtontvanger de piekvraag en helpt de levering van de compressor met de vraag van het systeem in evenwicht brengen.
De ontvangerstanks worden vereist door wet om een drukafblaasklep en een drukmaat te hebben. De afblaasklep zou aan 10% moeten worden geplaatst hoger dan de werkdruk van het systeem.
Het is ook belangrijk om of een hand of automatisch afvoerkanaal op de ontvangerstank te installeren om water uit het systeem te verwijderen. 
 
4. De brede toepassing van gashouders
 

1. De machines verwerkende industrie: de gashouder kan het aantal van het frequente begin van de luchtcompressor verminderen. Niet alleen kan samengeperste lucht opslaan, maar ook heeft een stabiele afzetdruk, buffer en andere gevolgen. Het wordt algemeen gebruikt in de vullende apparatuur van de luchtcompressor.
2. De voedselindustrie: de belangrijkste toepassing is olievrije die gashouder, voor het vullen machines, slag het vormen machines wordt gebruikt macht te verstrekken. Speel etc. ook een pneumatische krachttransmissie, het pneumatische koelen, pneumatische nevel.
3. De textielindustrie: het belangrijkste gebruik van samengeperste lucht voor lucht-straalweefgetouwen, rangschikkend machines, vervende machine, zwervende machine, zuigingskanonnen, enz. om schone gasmacht, het algemene gebruik van olievrije gashouder te verstrekken.
4. De automobielindustrie: de tank is een onontbeerlijk deel van de automobielindustrie. Bijvoorbeeld, de rol van gashouder in de bandindustrie, met inbegrip van de bevordering die van de snijmachine van het zijdegordijn, machine, enz., met inbegrip van zich het pneumatische mengen, het pneumatische etc. vormen genezen.
5. De elektronische industrie: Dit is de nieuwe industrie, één van het materiaal van de wafeltjeoxydatie, vacuümsystemen, pneumatische controlekleppen, pneumatisch behandelingsmateriaal, enz.-behoefte met de gashouder samenwerken om het werk te voltooien.
6. De milieutechniekindustrie: de toepassing van een bredere waaier van de industrie van de gasopslag, hoofdzakelijk voor luchtvervuilingscontrole, stevig afvalbehandeling, behandeling van afvalwater, enz.
7. De medische industrie: de belangrijkste toepassing is de roestvrij staalgashouder, de zuurstoftank, medische apparatuur en materiaal vaak het de ondersteunend het materiaal.
8. De staalindustrie: met inbegrip van instrumentengas, machtsuitvoering, materiaal, het schoonmaken, proceshulp, enz., maar ook onafscheidelijk van de tankindustrie.
9. De machtsindustrie: de machtsindustrie: de rol van gashouder, met inbegrip van het pneumatische vervoeren, droog asvervoer, pneumatische uitvoering, en bevordert instrumentatiemateriaal.

 
5. Functie
 
De tank van de roestvrij staallucht wordt wijd gebruikt in centrale airconditioning, boiler, waterverwarmer, frequentieomzetting, het constante materiaal van de drukwatervoorziening, de de drukschommelingen van het buffersysteem, om het vlotte gebruik van gassysteem te verzekeren om de rol van luchtstroomtrilling te verminderen, daardoor verminderend de schommelingen van de systeemdruk de samengeperste lucht regelmatig door een systeem van de samengeperste luchtreiniging wordt overgegaan om voldoende verwijdering van olie en wateronzuiverheden toe te staan en de lading op verdere de scheidingseenheden van de zuurstofstikstof te verminderen. In het systeem wanneer de waterdruk lichtjes verandert, om ervoor te zorgen dat het systeem van waterdruk, de pomp wegens frequente druk niet zal veranderen te openen.
 
Vergeleken bij koolstofstaaltanks, kunnen de roestvrij staaltanks hogere druk weerstaan en kunnen in vele hoge drukplaatsen worden gebruikt. Tegelijkertijd heeft de roestvrij staaltank een zeer significante eigenschap: de uitstekende tank het verzegelen prestaties, maakten volledig een eind aan de lucht van schadelijke stoffen en muggen om ervoor te zorgen dat de tank niet in de vloeibare verontreiniging kan worden opgeslagen, kwekend geen rode wormen. Daarom wordt de tank van de roestvrij staalopslag ook wijd gebruikt in farmaceutische, zuivel, suiker en sommige speciale substanties zoals opslag, voedsel, geneesmiddel, de wijnindustrie, de zuivelindustrie onontbeerlijk speciaal materiaal.
 
6. De basiseisen ten aanzien van de selectie van gashouders.
 

1, zou de grootte van het volume van de gashouder de verplaatsing van de luchtcompressor (gasproductiecapaciteit) tussen 10% moeten zijn aan 20% om te kiezen, gematigde 15%. Wanneer het gas grote of grote schommelingen in het gebruik van gasvoorwaarden is, zou het volume van de tank aan 20% aangewezen moeten zijn; voor minder gasverbruik, en kleine schommelende voorwaarden, kan zijn minder dan 15%; Maar niet minder dan 10%.
2, in het steunen van de installatie van samengeperste luchtsysteem, de gashouder zijn over het algemeen geïnstalleerd in de luchtcompressor na de koeler. Dit zal de accumulatie van olie en vloeibaar water in de tank verhinderen, zal het veiligheidsgevaar verminderen en zal het werk van ander materiaal van de gasbron verbeteren; zodat lager de temperatuur van de lucht die de opslagtank ingaan het volume van het lichaam kan ook verminderen.
3, in het materiaal van de aanpassingsinstallatie, de overgrote meerderheid van gelegenheden, de installatie van gashouders zijn geïnstalleerd in de vorstdroger vóór het gebruik van gashouder met het koelwater en de drukregelaar, zodat de lading verminderde droger kan zijn, luchtdruk is vrij stabiel, wat aan de verrichting en het gebruik van de droger zeer voordelig is.
4, in het steunen van de installatie van materiaal, de belangrijkste kanaalfilter zijn daarna geïnstalleerd in de gashouder. Dit zal de tank toestaan om de samengeperste lucht af te koelen en af te koelen en te verwijderen meer water, olie en gas, stof en ander vuil, en dan de luchtfilter in te gaan, zodat zijn verrichting en levensduur zeer gunstig zijn.

 
ASME Verklaarde de Ontvangerstank die van de Roestvrij staallucht Oppervlaktebehandeling berijpen 0
 
ASME Verklaarde de Ontvangerstank die van de Roestvrij staallucht Oppervlaktebehandeling berijpen 1

Contactgegevens
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Contactpersoon: Lisa Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten