De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian

De ingenieuze Intelligente Productie, leidt tot een Honderdjarig Merk

Thuis ProductenDe Ontvangerstank van de roestvrij staallucht

80 van het de Compressorlucht/Gas van het gallonroestvrije staal de Druk van Opslagtanks 1.0MPa

80 van het de Compressorlucht/Gas van het gallonroestvrije staal de Druk van Opslagtanks 1.0MPa

  • 80 van het de Compressorlucht/Gas van het gallonroestvrije staal de Druk van Opslagtanks 1.0MPa
  • 80 van het de Compressorlucht/Gas van het gallonroestvrije staal de Druk van Opslagtanks 1.0MPa
80 van het de Compressorlucht/Gas van het gallonroestvrije staal de Druk van Opslagtanks 1.0MPa
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: Shenjiang
Certificering: ISO BV SGS CE ASME
Modelnummer: Sj-8000-18
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexverpakking voor elke tank
Levertijd: 15 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: de reeksen van 2000 één maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Roestvrij staal 304/316 Capaciteit: 80gallon
Druk: 1.0MPA Bedrijfstemperatuur: 110 graden
Richtlijn: Verticaal kleur: zonodig
Pakket: Standaardtriplexverpakking Oppervlaktebehandeling: Het berijpen/het Oppoetsen
Hoog licht:

drukvat roestvrij staal

,

de tank van de roestvrij staaldruk

1. De brede toepassing van gashouders

 

1. De machines verwerkende industrie: de gashouder kan het aantal van het frequente begin van de luchtcompressor verminderen. Niet alleen kan samengeperste lucht opslaan, maar ook heeft een stabiele afzetdruk, buffer en andere gevolgen. Het wordt algemeen gebruikt in de vullende apparatuur van de luchtcompressor.
2. De voedselindustrie: de belangrijkste toepassing is olievrije die gashouder, voor het vullen machines, slag het vormen machines wordt gebruikt macht te verstrekken. Speel etc. ook een pneumatische krachttransmissie, het pneumatische koelen, pneumatische nevel.
3. De textielindustrie: het belangrijkste gebruik van samengeperste lucht voor lucht-straalweefgetouwen, rangschikkend machines, vervende machine, zwervende machine, zuigingskanonnen, enz. om schone gasmacht, het algemene gebruik van olievrije gashouder te verstrekken.
4. De automobielindustrie: de tank is een onontbeerlijk deel van de automobielindustrie. Bijvoorbeeld, de rol van gashouder in de bandindustrie, met inbegrip van de bevordering die van de snijmachine van het zijdegordijn, machine, enz., met inbegrip van zich het pneumatische mengen, het pneumatische etc. vormen genezen.
5. De elektronische industrie: Dit is de nieuwe industrie, één van het materiaal van de wafeltjeoxydatie, vacuümsystemen, pneumatische controlekleppen, pneumatisch behandelingsmateriaal, enz.-behoefte met de gashouder samenwerken om het werk te voltooien.
6. De milieutechniekindustrie: de toepassing van een bredere waaier van de industrie van de gasopslag, hoofdzakelijk voor luchtvervuilingscontrole, stevig afvalbehandeling, behandeling van afvalwater, enz.
7. De medische industrie: de belangrijkste toepassing is de roestvrij staalgashouder, de zuurstoftank, medische apparatuur en materiaal vaak het de ondersteunend het materiaal.
8. De staalindustrie: met inbegrip van instrumentengas, machtsuitvoering, materiaal, het schoonmaken, proceshulp, enz., maar ook onafscheidelijk van de tankindustrie.
9. De machtsindustrie: de machtsindustrie: de rol van gashouder, met inbegrip van het pneumatische vervoeren, droog asvervoer, pneumatische uitvoering, en bevordert instrumentatiemateriaal.

 

2. Onze Voordelen

 

 

1 Tweezijdig lassen voor alle verbindingspijpen
2 Alle verbindingspijpen worden verzegeld door plastic delen
3 Sectieontwerp voor de luchtinham
4 Rioleringsklep met elleboogontwerp
5 Longitudinale naad, het lassen van de ringsnaad, tweezijdig ondergedompeld booglassen
6 Oppervlaktebehandeling: Het berijpen/het Oppoetsen


3. Functie

 

De tank van de roestvrij staallucht wordt wijd gebruikt in centrale airconditioning, boiler, waterverwarmer, frequentieomzetting, het constante materiaal van de drukwatervoorziening, de de drukschommelingen van het buffersysteem, om het vlotte gebruik van gassysteem te verzekeren om de rol van luchtstroomtrilling te verminderen, daardoor verminderend de schommelingen van de systeemdruk de samengeperste lucht regelmatig door een systeem van de samengeperste luchtreiniging wordt overgegaan om voldoende verwijdering van olie en wateronzuiverheden toe te staan en de lading op verdere de scheidingseenheden van de zuurstofstikstof te verminderen. In het systeem wanneer de waterdruk lichtjes verandert, om ervoor te zorgen dat het systeem van waterdruk, de pomp wegens frequente druk niet zal veranderen te openen.

 
Vergeleken bij koolstofstaaltanks, kunnen de roestvrij staaltanks hogere druk weerstaan en kunnen in vele hoge drukplaatsen worden gebruikt. Tegelijkertijd heeft de roestvrij staaltank een zeer significante eigenschap: de uitstekende tank het verzegelen prestaties, maakten volledig een eind aan de lucht van schadelijke stoffen en muggen om ervoor te zorgen dat de tank niet in de vloeibare verontreiniging kan worden opgeslagen, kwekend geen rode wormen. Daarom wordt de tank van de roestvrij staalopslag ook wijd gebruikt in farmaceutische, zuivel, suiker en sommige speciale substanties zoals opslag, voedsel, geneesmiddel, de wijnindustrie, de zuivelindustrie onontbeerlijk speciaal materiaal.

 

4. Bedrijfprofiel

 

De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian werd opgericht in 1982, en specialiseert zich in het ontwerpen van en de productie van allerlei drukvaten. Wij hebben een hoog profiel in de industrie. En in 1998, registreerden wij het merk van „Shen Jiang“. Onze drukvaten worden wijd gebruikt in aardolie, chemische, elektronische, automobiel, machtsgeneratie, mijnbouw, geneesmiddel en andere industrieën. Verheug me op de samenwerking met u in meer en meer krachtig van ons bedrijf.

 

5. Onze Cliënten

 

BAOSTEEL, TOSHIBA, KROONSLAK, SPC, DAS AUTO, CHINA SHENHUA, HONGTA-GROEP, FOXCONN, BMW, CSIC, WALT DISNEY, BOSCH, ANSTEEL, SINOMA, ENZ.

 

6. De het werkwaaier van de gashouder van de luchtcompressor

 

Als het gas van de luchtcompressor uit in de tank, door de gashouder, filter komt, droger. Aangezien de luchtcompressor lucht onder de actie van de gashouder krimpt, is de lucht door de gashouder wanneer de stroom van de hoge snelheidslucht aan de gashoudermuur aan de samenloop van de gashouder een snelle daling in temperatuur is, heel wat Vloeibaarmaking van de waterdamp, waarbij heel wat water en olie worden verwijderd, daardoor verminderend de lading van een groot aantal drogers (hier kunnen wij een experiment doen: in de tank wanneer er samengeperste lucht is, raakte de volgende geblazen klep hoogtepunt, zodat gas van de niet lange afvloeiing van de Afvoerkanaalklep, er twee mogelijke zal zijn: de rioleringsklep is koud, en kan de ijslossing, de tank zien omdat het ijsblok ook zal tonen de resterende 3-4 kg drukrij niet uit komt. In dit geval, kan de hoeveelheid het koelen in de tank worden gezien.) Wanneer de samengeperste lucht door de gashouder overgaat, omdat de tank de noodzakelijke hoeveelheid lucht kan opslaan, en de outputdruk vrij stabiel, de vlotte luchtstroom door de filter is en de filter filtreert de prestaties zeer ook beter zijn, zodat het filterleven ook in de precisiefilter na de belangrijkste tank is uitgebreid om een buffer en energieopslagrol te spelen, zodat de lucht in de workshop stabiele en stabiele input! Zo zou de nauwkeurige leidingenconfiguratie moeten zijn: luchtcompressor - gashouder - primaire filter - koude en droge machine - precisiefilter - gashouder - gebruikersworkshop.

 

7. Details

 

80 van het de Compressorlucht/Gas van het gallonroestvrije staal de Druk van Opslagtanks 1.0MPa 0

80 van het de Compressorlucht/Gas van het gallonroestvrije staal de Druk van Opslagtanks 1.0MPa 1
 

Contactgegevens
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Contactpersoon: Lisa Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten