De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian

De ingenieuze Intelligente Productie, leidt tot een Honderdjarig Merk

Thuis ProductenHet materiaal van de hitteuitwisseling

0.5MPa Shell en van het de Uitwisselingsmateriaal van de Buishitte het Koolstofstaalq345r Materiaal

0.5MPa Shell en van het de Uitwisselingsmateriaal van de Buishitte het Koolstofstaalq345r Materiaal

  • 0.5MPa Shell en van het de Uitwisselingsmateriaal van de Buishitte het Koolstofstaalq345r Materiaal
  • 0.5MPa Shell en van het de Uitwisselingsmateriaal van de Buishitte het Koolstofstaalq345r Materiaal
0.5MPa Shell en van het de Uitwisselingsmateriaal van de Buishitte het Koolstofstaalq345r Materiaal
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: Shenjiang
Certificering: ISO BV SGS CE ASME
Modelnummer: Sj-9000-001
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexverpakking voor elke tank
Levertijd: 15 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: de reeksen van 2000 één maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: koolstofstaal Q345R de oppervlakte van de hitteuitwisseling: 6.5m2
Werkdruk: 0.5Mpa Ontwerptemperatuur: 60 graden
Testmiddel: Water Pakket: Standaardtriplexverpakking
colur: Als Eis van Klanten
Hoog licht:

Industriële Warmtewisselaar

,

warmtewisselaarmateriaal

1. Corrosieanalyse

 

Shell en de materialen van de buiswarmtewisselaar zijn over het algemeen koolstofstaal, roestvrij staal en op koper-gebaseerd, waarin de plaat van de koolstofstaalbuis aangezien een koeler, de buis en van de buispijp lassen vaak corrosielekkage lijken, morserij in het koelwatersysteem het milieu verontreinigt en materieel afval veroorzaakt. Shell en buiswarmtewisselaar in de productie, de buis en de buis van het algemene gebruik van handbooglassen, lasvorm zijn er verschillende mate tekorten, zoals depressie, poriën, slakken, enz., is de distributie van lasspanning niet eenvormig. Wanneer gebruikt in het buisdeel van het algemene contact met het industriële koelwater, en industriële koelwateronzuiverheden, zouten, gassen, zullen de micro-organismen de buis vormen en zullen corrosie lassen, die is wat wij vaak elektrochemische corrosie zeggen. De studies hebben aangetoond dat het industriële verse water, hetzij of het zeewater, een verscheidenheid van ionen en opgeloste zuurstof zal hebben, welke chlorideion en van de zuurstofconcentratie veranderingen, de corrosie van metaal een belangrijke rol in de vorm speelt. Bovendien zal de ingewikkeldheid van de metaalstructuur ook het corrosiepatroon beïnvloeden. Daarom is de corrosie van de buisplaat en de pijplas hoofdzakelijk het kuiltjes maken in corrosie en spleetcorrosie. Van de buitenkant, zal de oppervlakte van de buisplaat vele corrosieproducten en accumulatie van voorwerpen, de distributie van de grootte van de kuil hebben. Wanneer het zeewater als middel, maar ook opbrengs galvanische corrosie. De chemische corrosie is de corrosie van het middel, het de raadscontact van de warmtewisselaarbuis met een verscheidenheid van chemische media, onderworpen zal zijn aan chemische corrosie. Bovendien zullen de plaat van de warmtewisselaarbuis en de buis van de hitteoverdracht een bepaalde graad van bimetaalcorrosie veroorzaken.

 

2. Anticorrosieve bescherming

 

Gezien het probleem van anticorrosief van koeltoren, is de traditionele methode hoofdzakelijk gebaseerd bij het lassen, maar het lassen is gemakkelijk om interne spanning binnen de buisplaat te maken, is het moeilijk te elimineren, wat de las van de koeltorenbuis aan lek kan opnieuw veroorzaken. De westelijke landen zijn meer gebruik van polymeer samengestelde materialen om de methode te beschermen. Het heeft uitstekende adhesieeigenschappen en de weerstand tegen temperatuur, chemische weerstand, in een gesloten milieu kan veilig zonder samentrekking worden gebruikt, vooral maakte de goede isolatie van bimetaalcorrosie en erosieweerstand, fundamenteel een eind aan de reparatieplaats van corrosielekkage, die een langdurige beschermende deklaag verstrekken voor de koeltoren.

 

3. Installatie

 

1) de warmtewisselaar zou de maximum werkdruk van 1,5 keer de test van de waterdruk moeten zijn, zou het stoomdeel niet moeten zijn minder dan de druk van de stoomlevering plus 0.3MPa; het warme water zou niet moeten zijn minder dan 0.4MPa. Onder de testdruk, houd de druk voor 10 min.
2) shell en het vooreind van de buiswarmtewisselaar uit de ruimte van de buis moeten zouden worden verlaten, d.w.z., het hoofd van de muur of het dak van de afstand zal niet zijn minder dan de lengte van de warmtewisselaar, breedte van het materiaal de werkende werkende kanaal geen minder dan 0.8m zou moeten zijn.
3) De installatiehoogte diverse kleppen en instrumenten zou gemakkelijk moeten zijn te werken en waar te nemen.
4) Het bovenste gedeelte van het bovenste gedeelte van de verwarmer (verwijst over het algemeen naar de veiligheidsklep) aan het laagste punt van de bouwstructuur van zou de verticale ontruiming aan de installatie en aan de controlevereisten moeten voldoen, en zal geen minder dan 0.2m zijn.

 

4. Parameterscontrole

 

De belangrijkste controleparameters van shell en buiswarmtewisselaar voor het het verwarmen gebied, warm waterstroom, hitteoverdracht, verwarmen middelgrote parameters.

 

5. Hoe te kiezen

 

1) Bepaal het vereiste die gebied van de hitteoverdracht op de bekende koude en hete vloeibare stroomtarieven, de primaire en definitieve temperaturen en de specifieke hittecapaciteit wordt gebaseerd van de vloeistof. Het aanvankelijke geschatte gebied van de hitteoverdracht, veronderstelde over het algemeen de coëfficiënt van de hitteoverdracht, om de warmtewisselaarstructuur te bepalen, en dan de de coëfficiëntenk waarde van de hitteoverdracht te controleren.
2) De selectie van warmtewisselaar zou aandacht op drukniveau moeten besteden, het gebruik van temperatuur, de voorwaarden van de interfaceverbinding. In de drukdaling, staan de installatievoorwaarden het gebouw, shell toe en de buiswarmtewisselaar om een kleine diameter van verlengd te kiezen, is bevorderlijk voor het verbeteren van de hitteoverdracht.
3) de drukdaling van de warmtewisselaar zou niet moeten te groot zijn, over het algemeen gecontroleerd tussen 0,01 ~ 0.05MPa;
4) De grootte van het stroomtarief de viscositeit van de vloeistof moeten zou overwegen, zou de viscositeit van het stroomtarief minder dan 0,5 ~ 1.0m/s moeten zijn; het algemene vloeibare tarief van de buisstroom 0,4 ~ 1.0m/s moeten zou nemen; gemakkelijk om de vloeistof te schrapen 0,8 ~ 1.2m/s. zou moeten nemen.
5) het water op hoge temperatuur in de warmtewisselaar zou vóór de filter moeten worden geplaatst.
6) De enige behandeling en de configuratie van de warmtewisselaars in de post van de hitteuitwisseling aan de vereisten van de totale hittelading en de verordening van de post van de hitteuitwisseling moeten zouden voldoen. Om aan de vereisten van de de ladingsaanpassing van de gebruikershitte onder het gebouw te voldoen van hetzelfde verwarmen zou de coëfficiënt van het aantal warmtewisselaars geen minder dan 2, niet meer dan 5 eenheden moeten zijn.

 

0.5MPa Shell en van het de Uitwisselingsmateriaal van de Buishitte het Koolstofstaalq345r Materiaal 0

0.5MPa Shell en van het de Uitwisselingsmateriaal van de Buishitte het Koolstofstaalq345r Materiaal 1 

Contactgegevens
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Contactpersoon: Lisa Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten