De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian

De ingenieuze Intelligente Productie, leidt tot een Honderdjarig Merk

Thuis ProductenDe Tank van de diafragmadruk

De Druktanks van het Koolstofstaaldiafragma voor de Druk van Bronwatersystemen 1.6MPa

De Druktanks van het Koolstofstaaldiafragma voor de Druk van Bronwatersystemen 1.6MPa

  • De Druktanks van het Koolstofstaaldiafragma voor de Druk van Bronwatersystemen 1.6MPa
De Druktanks van het Koolstofstaaldiafragma voor de Druk van Bronwatersystemen 1.6MPa
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai China
Merknaam: Shenjiang
Certificering: ISO BV SGS CE ASME
Modelnummer: Sj-2000-5
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexverpakking voor elke tank
Levertijd: 15 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: de reeksen van 2000 één maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Carbon Steel Druk: 1.6 Mpa
Bedrijfstemperatuur: 80 graden Richtlijn: Verticaal
Muurthinkness: 8 mm Hoogte: 2741
Diameter van: 1200mm
Hoog licht:

de vervanging van de druktank

,

de tank van het diafragmawater

1. Analyse van Pneumatisch Volume van de Tank van de Diafragmadruk voor Brandbeveiliging

 

Als aanvankelijke brandstroom van de van de diafragma-type levering druktank, kan de behoefte van de pompstroom slechts om de van de systeemlekkage of diafragma-type druktank op de stroomvereisten, zodat de stroom te overwegen aangewezen zijn om een weinig kleiner te kiezen. Voor de stroom van de de regelgeverspomp van het brandkraansysteem aan ongeveer minder dan één brandkraan van het water, zijn ≤ 5 L/s.-het Nevelsysteem het stroomtarief van de regelgeverspomp ≤ 1 L/s voor minder dan één pijp.

 

 

Vergelijking van twee die faciliteiten aanjagen

 

Het systeem is eenvoudig en gemakkelijk te werken, is de systeemcontrole eenvoudig, de normale arbeidsvoorwaarden van het systeem moet verzekeren goede prestaties van low-power open pijpleidingspomp, betrouwbaar relais en eindeapparaat kiezen; De voeding zou moeten ervoor zorgen dat kan de dubbele kring en automatisch schakelen. De tekortkomingen van dergelijke onder druk zettenmethodes zijn: voor de schommelingen van de de lekkagedruk van het pijpnetwerk in het grotere watervoorzieningssysteem, verhoogden het begin en het einde van de pijpleidingspomp vaak, materiaalschade, hoog mislukkingstarief, energieverbruik, daardoor verhogend bedrijfskosten. Terwijl de brandveiligheid laag is.
Vergeleken met het enige onder druk gezette systeem van pijpleidingspomp, kan de tank van de diafragmadruk niet alleen het volume (binnen de brandwater van opslagjaren '30) aanpassen, wat nog belangrijker is, de opslag van energie. De regelgeverspomp elke keer om te beginnen, u kan een oude druk van het pijpnetwerk, het aantal apparatenbegin handhaven minder, lage bedrijfskosten, is de bovenkant van het pijpnetwerk vaak in de staat van waterdruk, veilig en betrouwbare watervoorziening. Aan het begin van de brand, de tank van de diafragmadruk niet alleen om ervoor te zorgen dat de bovenkant van verscheidene lagen brandkraan en pijpdrukvereisten, maar ook om water van de jaren '30 het binnenbrand te verstrekken (450L). Namelijk brandkraan of pijp op elk ogenblik om aan de drukvereisten van het brandwater, op dit punt diafragma-type druktank te voldoen beduidend - dan beter aanjaagpomp. Maar het systeem van het de tankonder druk zetten van de diafragmadruk heeft ook tekortkomingen: het materiaal behandelt een gebied van vrij groot, is de éénmalige investering vrij hoog.

 

Selectiemethode van diafragmatype druktank

 

De bovengenoemde twee soorten onder druk gezette faciliteiten hebben hun eigen sterke punten, in het specifieke project afzonderlijk zou moeten worden behandeld, het aangewezen ontwerp kiezen. Voor een klasse van high-rise gebouwen en belangrijke die gebouwen, zou de brand door de reusachtige verliezen wordt veroorzaakt, hoge brandvereisten, moeten proberen om van de diafragma-type het onder druk zettenfaciliteiten druktank te gebruiken om de drukvereisten van de bovenkant op te lossen verscheidene lagen, en de regelgever zou aan extra pomp moeten worden geplaatst om het gebruik van de betrouwbaarheid van de twee types van high-rise gebouwen en de gewone gevaarlijke gebouwen te verbeteren, wegens de plaats, kapitaal en andere voorwaarden, kunnen slechts de aanjaagpomp overwegen, maar in de selectie van aanjaagpomp zouden de producten betrouwbare kwaliteit moeten verzekeren.

 

Conclusie

 

Of het een regelgeverstank of een aanjaagpomp is, worden verstrekt voor de aanvankelijke brandkraan en pijpbescherming van de waterdruk, en het succes van de aanvankelijke brand is de sleutel om de brand te controleren, kan de brand tot een minimumverlies worden verminderd.
Samengevat, zou high-rise die het onder druk zettenfaciliteiten bouwen op hoog niveau van de brandtank volgens de specifieke specificaties van de techniekcontrole moeten worden ontworpen; de aanjaagpompstroom, het hoofd en de totale capaciteit van de regelgeverstank en andere parameters zouden ook op verschillende voorwaarden moeten worden gebaseerd, eerder dan mechanische toepassing te bepalen, ontmoet zo de specificaties, betrouwbare verrichting, economisch en redelijk.

 

2. Installatie van de tank van de diafragmadruk

 

1. De het watertank van de diafragmadruk kan direct tegelijk met de watervoorzieningspijp worden aangesloten, zou de watervoorzieningspijp op de bodem van het tanklichaam moeten worden geïnstalleerd om geïnstalleerde rioleringsklep te zijn.
2. De ruimte of de plaats waar de tank van de diafragmadruk moet worden geïnstalleerd zal van drainagefaciliteiten, goede verlichting en ventilatie, minder stof in het milieu, geen corrosief gas en geen het bevriezen worden voorzien. De omgevingstemperatuur zou 5-40 ℃ moeten zijn, zou de lucht relatieve vochtigheid niet groter moeten zijn dan 85%, watertemperatuur geen 60 ℃ overschrijdt.
3. Van de het watertank van de diafragmadruk de openluchtinstallatie, zou er regen, zon en vochtbestendige faciliteiten moeten zijn, en er zijn geen het bevriezen in de koude seizoen technische maatregelen.
4. De afstand van de bovenkant van de tank aan het laagste punt van de de bouw structuur zal geen minder dan 0.3m zijn en de netto afstand tussen de tankmuur en de muur zal geen minder dan 0.5m zijn. De tank is verboden om sterk worden getrild of worden beïnvloed.
5. Wanneer gebruikt als branddruk of van de drukwatervoorziening materiaal, zoals frequente pomp zou het beginfenomeen, onmiddellijk moeten zijn controleert de instructies van de tankgasdruk.
6. De tank met gas wordt kan geen olie bevatten om het rubberdiafragma te verhinderen om het verouderen te versnellen. gevuld die


3. Reeksproducten van de tank van de diafragmadruk

 

Onze fabriek hoofdzakelijk belast met de tankproducten van de diafragmadruk is: de watervoorzieningsmateriaal van de brand automatisch constant druk, de watervoorzieningsmateriaal van de branddruk, het brand onder druk gezette materiaal van de drukwatervoorziening, brandschuim brandbestrijdingsmateriaal, automatisch automatisch watervoorzieningsmateriaal, geen negatieve druk directe DL, CDL, CDLF, LSG, LSW, QW, ZOALS, QJ, LG, en andere types van waterpomp. Het watervoorzieningsmateriaal, roestvrij staal, gegalvaniseerde plaat combineerde watervoorzieningsmateriaal, wonnen de productkwaliteit en de naverkoopdienst Van uitstekende kwaliteit voor het bedrijf een goede reputatie.

 

4. Relevante inleiding van stikstofgas in de tank van de diafragmadruk

 

Van de het diafragmadruk van Shanghai de de tankfabrikanten in de productie van volledige productie van shell van de druktank, nadat de installatie van het luchtkussen aan het van de diafragma-type de voorladingsgas druktank zou moeten worden gegeven, worden de algemene fabrikanten meestal gevuld met samengeperste lucht; sommige die fabrikanten ook met stikstof, stikstof met betrekking tot de lucht worden gevuld zeiden de kosten nog vrij hoog zijn, hangt de stikstofprijs van stikstofzuiverheid af, druk, leveringswijze. De industriële stikstof en hoge uitgespreide zuiverheids de stikstof zijn zeer groot; het drukniveau is ook verschillend; het pijpleidingsvervoer en het gebottelde gas zijn zeer verschillend. De goedkoopste pijpleiding om industriële stikstof te vervoeren zolang een paar centen een kubieke meter, de duurste gebottelde ultrahoge zuiverheidsstikstof over een paar honderd dollars een kubieke meter. Zo wat is het voordeel van de de tank van de diafragmadruk het vullen stikstof?
1 de stikstof is een inert gas, die want 78% van het volume van de lucht door de temperatuurverhoging rekenschap geven door de volumeuitbreiding zeer pasmunten in de de zomerstikstof kan de de tankdruk van de diafragmadruk stabiliseren is wordt veroorzaakt, daardoor verminderend het voorkomen van uitbarstingscapsule;
2 de chemische eigenschappen van stikstof zijn niet actief, is de temperatuurverandering niet duidelijk, de muur van de de zomertank niet condensatie, zal geen condensaat produceren, zodat de tankmuur droog en schoon te houden;
3 de stikstof kan uw diafragma-type druktank lange tijd maken om de standaard interne druk op de stabiliteit van het de pijpnetwerk van het pompmateriaal te handhaven;
4 het water zal op uw die de tank van de luchtdruk en de tankmuur zijn van de luchtdruk door oxydatieve corrosie wordt veroorzaakt, zal de stikstof uw luchtkussens beschermen en de druktank corrosie en roest, zal om geen betere luchtstrakheid verzekeren;
5 de dichtheid van de lucht zal de temperatuur van het grotere effect zijn, en de stikstof wegens de uitsluiting van vochtigheid maakt uw druk van de druktank is stabieler. Stikstof in de metaalnitriding behandeling; het proces van de kabelproductie van stikstofbescherming; de elektronische producten, de geneeskunde, de petrochemische stof en andere aspecten van de toepassing zijn rijk zijn.

 

5. Parameter
 

Diameter (mm) Druk (MPA) Totale Hoogte (mm) Dikte (mm) Totale Capaciteit (m3) Regelbaar Volume (l) Afzetdiameter (mm)
400 1 1230 3.5 0,09 30 50
1.6 5 50
600 0,6 1720 3.5 0,32 90 50
1 4.5 50
1.6 7 50
800 0,6 2230 4 0,77 217 100
1 6 100
1.6 6 100
1000 0,6 2370 5 1.28 400 100
1 7 100
1.6 7 100
1200 0,6 2741 6 2.2 677 100
1 6 100
1.6 8 100
1400 0,6 2969 6 3.3 970 100
1 6 100
1.6 9 100

 

De Druktanks van het Koolstofstaaldiafragma voor de Druk van Bronwatersystemen 1.6MPa 0

 

De Druktanks van het Koolstofstaaldiafragma voor de Druk van Bronwatersystemen 1.6MPa 1
 

Contactgegevens
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Contactpersoon: Lisa Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten