De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian

De ingenieuze Intelligente Productie, leidt tot een Honderdjarig Merk

Thuis ProductenDe Tank van de diafragmadruk

De gegalvaniseerde Tank van de het Waterdruk van het Staaldiafragma voor Brandbestrijding/Farmaceutisch Gebruik

De gegalvaniseerde Tank van de het Waterdruk van het Staaldiafragma voor Brandbestrijding/Farmaceutisch Gebruik

  • De gegalvaniseerde Tank van de het Waterdruk van het Staaldiafragma voor Brandbestrijding/Farmaceutisch Gebruik
De gegalvaniseerde Tank van de het Waterdruk van het Staaldiafragma voor Brandbestrijding/Farmaceutisch Gebruik
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai China
Merknaam: Shenjiang
Certificering: ISO BV SGS CE ASME
Modelnummer: Sj-2000-21
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexverpakking voor elke tank
Levertijd: 15 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: de reeksen van 2000 één maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Carbon Steel Druk: 1.6 Mpa
Bedrijfstemperatuur: 80 graden Richtlijn: Verticaal
Muurthinkness: 8 mm Hoogte: 2741
Diameter van: 1200mm Volumn: 582gallon
Hoog licht:

de vervanging van de druktank

,

de tank van het diafragmawater

1. Bedrijfprofiel

 

De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian werd opgericht in 1982, en specialiseert zich in het ontwerpen van en de productie van allerlei drukvaten. Wij hebben een hoog profiel in de industrie. En in 1998, registreerden wij het merk van „Shen Jiang“. Onze drukvaten worden wijd gebruikt in aardolie, chemische, elektronische, automobiel, machtsgeneratie, mijnbouw, geneesmiddel en andere industrieën. Verheug me op de samenwerking met u in meer en meer krachtig van ons bedrijf.

 

2. Analyse van Pneumatisch Volume van de Tank van de Diafragmadruk voor Brandbeveiliging

 

Als aanvankelijke brandstroom van de van de diafragma-type levering druktank, kan de behoefte van de pompstroom slechts om de van de systeemlekkage of diafragma-type druktank op de stroomvereisten, zodat de stroom te overwegen aangewezen zijn om een weinig kleiner te kiezen. Voor de stroom van de de regelgeverspomp van het brandkraansysteem aan ongeveer minder dan één brandkraan van het water, zijn ≤ 5 L/s.-het Nevelsysteem het stroomtarief van de regelgeverspomp ≤ 1 L/s voor minder dan één pijp.

 

Vergelijking van twee die faciliteiten aanjagen

 

Het systeem is eenvoudig en gemakkelijk te werken, is de systeemcontrole eenvoudig, de normale arbeidsvoorwaarden van het systeem moet verzekeren goede prestaties van low-power open pijpleidingspomp, betrouwbaar relais en eindeapparaat kiezen; De voeding zou moeten ervoor zorgen dat kan de dubbele kring en automatisch schakelen. De tekortkomingen van dergelijke onder druk zettenmethodes zijn: voor de schommelingen van de de lekkagedruk van het pijpnetwerk in het grotere watervoorzieningssysteem, verhoogden het begin en het einde van de pijpleidingspomp vaak, materiaalschade, hoog mislukkingstarief, energieverbruik, daardoor verhogend bedrijfskosten. Terwijl de brandveiligheid laag is.
Vergeleken met het enige onder druk gezette systeem van pijpleidingspomp, kan de tank van de diafragmadruk niet alleen het volume (binnen de brandwater van opslagjaren '30) aanpassen, wat nog belangrijker is, de opslag van energie. De regelgeverspomp elke keer om te beginnen, u kan een oude druk van het pijpnetwerk, het aantal apparatenbegin handhaven minder, lage bedrijfskosten, is de bovenkant van het pijpnetwerk vaak in de staat van waterdruk, veilig en betrouwbare watervoorziening. Aan het begin van de brand, de tank van de diafragmadruk niet alleen om ervoor te zorgen dat de bovenkant van verscheidene lagen brandkraan en pijpdrukvereisten, maar ook om water van de jaren '30 het binnenbrand te verstrekken (450L). Namelijk brandkraan of pijp op elk ogenblik om aan de drukvereisten van het brandwater, op dit punt diafragma-type druktank te voldoen beduidend - dan beter aanjaagpomp. Maar het systeem van het de tankonder druk zetten van de diafragmadruk heeft ook tekortkomingen: het materiaal behandelt een gebied van vrij groot, is de éénmalige investering vrij hoog.

 

Selectiemethode van diafragmatype druktank

 

De bovengenoemde twee soorten onder druk gezette faciliteiten hebben hun eigen sterke punten, in het specifieke project afzonderlijk zou moeten worden behandeld, het aangewezen ontwerp kiezen. Voor een klasse van high-rise gebouwen en belangrijke die gebouwen, zou de brand door de reusachtige verliezen wordt veroorzaakt, hoge brandvereisten, moeten proberen om van de diafragma-type het onder druk zettenfaciliteiten druktank te gebruiken om de drukvereisten van de bovenkant op te lossen verscheidene lagen, en de regelgever zou aan extra pomp moeten worden geplaatst om het gebruik van de betrouwbaarheid van de twee types van high-rise gebouwen en de gewone gevaarlijke gebouwen te verbeteren, wegens de plaats, kapitaal en andere voorwaarden, kunnen slechts de aanjaagpomp overwegen, maar in de selectie van aanjaagpomp zouden de producten betrouwbare kwaliteit moeten verzekeren.

 

Conclusie

 

Of het een regelgeverstank of een aanjaagpomp is, worden verstrekt voor de aanvankelijke brandkraan en pijpbescherming van de waterdruk, en het succes van de aanvankelijke brand is de sleutel om de brand te controleren, kan de brand tot een minimumverlies worden verminderd.
Samengevat, zou high-rise die het onder druk zettenfaciliteiten bouwen op hoog niveau van de brandtank volgens de specifieke specificaties van de techniekcontrole moeten worden ontworpen; de aanjaagpompstroom, het hoofd en de totale capaciteit van de regelgeverstank en andere parameters zouden ook op verschillende voorwaarden moeten worden gebaseerd, eerder dan mechanische toepassing te bepalen, ontmoet zo de specificaties, betrouwbare verrichting, economisch en redelijk.

 

3. Parameter

 

Diameter (mm) Druk (MPA) Totale Hoogte (mm) Dikte (mm) Totale Capaciteit (m3) Regelbaar Volume (l) Afzetdiameter (mm)
400 1 1230 3.5 0,09 30 50
1.6 5 50
600 0,6 1720 3.5 0,32 90 50
1 4.5 50
1.6 7 50
800 0,6 2230 4 0,77 217 100
1 6 100
1.6 6 100
1000 0,6 2370 5 1.28 400 100
1 7 100
1.6 7 100
1200 0,6 2741 6 2.2 677 100
1 6 100
1.6 8 100
1400 0,6 2969 6 3.3 970 100
1 6 100
1.6 9 100

 

4. Onze Voordelen

 

 

1 Tweezijdig lassen voor alle verbindingspijpen
2 Alle verbindingspijpen worden verzegeld door plastic delen
3 Sectieontwerp voor de luchtinham
4 Rioleringsklep met elleboogontwerp
5 Longitudinale naad, het lassen van de ringsnaad, tweezijdig ondergedompeld booglassen
6 Oppervlaktebehandeling: het zandstralen, inleiding (2 keer), eindigt

 

5. Onze Cliënten

 

BAOSTEEL, TOSHIBA, KROONSLAK, SPC, DAS AUTO, CHINA SHENHUA, HONGTA-GROEP, FOXCONN, BMW, CSIC, WALT DISNEY, BOSCH, ANSTEEL, SINOMA, ENZ.

 

De gegalvaniseerde Tank van de het Waterdruk van het Staaldiafragma voor Brandbestrijding/Farmaceutisch Gebruik 0

 

 

 

 


 

Contactgegevens
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Contactpersoon: Lisa Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten