De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian

De ingenieuze Intelligente Productie, leidt tot een Honderdjarig Merk

Thuis ProductenDe Opslagtanks van het staalwater

De Tanks van de het Wateropslag van het douanestaal, 232psi-de Opslagtank van het Roestvrij staalwarme water

De Tanks van de het Wateropslag van het douanestaal, 232psi-de Opslagtank van het Roestvrij staalwarme water

  • De Tanks van de het Wateropslag van het douanestaal, 232psi-de Opslagtank van het Roestvrij staalwarme water
De Tanks van de het Wateropslag van het douanestaal, 232psi-de Opslagtank van het Roestvrij staalwarme water
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai China
Merknaam: Shenjiang
Certificering: ISO BV SGS CE ASME
Modelnummer: Sj-2,0-1,0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexverpakking voor elke tank
Levertijd: 15 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: de reeksen van 2000 één maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Carbon Steel Deel: 1585gallon
Druk: 232psi Bedrijfstemperatuur: 110 graden
Richtlijn: Verticaal Diameter van: 1400mm
kleur: Groen of als vereiste klant volledige reeks: Luchtcompressor
Hoog licht:

de opslagtanks van het roestvrij staalwater

,

gegalvaniseerde de opslagtanks van het staalwater

1. Toepassing

 

Onze luchtontvangers worden gebruikt met luchtcompressoren voor opslag en betere verrichting van luchtsystemen. Het schip voorziet opslagcapaciteit van juist druk en volume wanneer de normale compressoroutput tijdens piekgebruik wordt overschreden. Samen met het verminderen van lucht-meegevoerde vochtigheid en olie, vermindert het trilling in de systemen tijdens piekgebruik en de hulp breidt het leven van de compressor uit.

 

De luchtontvangers doen dienst als bufferschepen stabiliserend drukschommelingen in een samengeperste luchtsysteem. Het extra volume van samengeperste lucht staat de compressor toe om efficiënter het verwijderen in werking te stellen slechts eenmaal de vraag wordt bereikt en de luchtontvanger wordt gevuld aan capaciteit. De lucht binnen de ontvanger kan dan gebruikte zonodig op bestelling zijn.
 

2. Standaardtechnologie
 
Gashouderinspectie van technisch meer. Dergelijke normen omvatten: productnormen, procesnormen, materiële normen, materialen, laboratoriumnormen, materiële goedkeuringsnormen, delennormen, de testnormen van de proceskwaliteit. Ruwe statistieken, ongeveer 20 meer dan ons land. Deze normen zijn een reeks technische parameters en normen voor de kwaliteit en de kwaliteitskenmerken van het product, dat een maatregel van de kwaliteit van het product is. In China, dergelijke normen, GB (GB), lijnnorm (JBYB), en ondernemingsnormen.
 
3. Structuurtechnologie
 
De belangrijkste lading van de gashouder is de interne gasdruk, de windlading en de seismische actie. De winddruk zou in windlading moeten worden overwogen. Van de de windlading van de hoge druk sferische tank het lichaamscoëfficiënt over het algemeen wenselijke 0,30 ~ 0,35. De horizontale seismische actie van de natte tank omvat de seismische die kracht door de gootsteen en het gewicht van elke toren wordt geproduceerd, en de hydrodynamische die druk door de trilling van het water wordt veroorzaakt in de tank. De horizontale seismische actie van de droge tank omvat de seismische die kracht door het gewicht van de cilinder en het gewicht van de zuiger wordt geproduceerd. Bereken de sneeuwlading om over het zonderlinge die ogenblik te denken door de lokale accumulatie van sneeuw in de bovenkant van de tank wordt veroorzaakt.
 
De gashouder van het Shenjiangmerk allerlei normen is uitstekend.
 
4. Gashoudervoorzorgsmaatregelen Inzake veiligheid
 
A. met een laag bedekt met een deklaag

Hang de tank aan het Goede bewijs van het werkende middel van het materiaal van het containerlichaam corrosief is, kan worden geschilderd, nevel of plateren en voering om op te houden, om de media op de containercorrosie te verhinderen.
Veronderstellend dat de deklaag beschadigd is, zal het werkende middel direct de schipmuur contacteren om corrosie te veroorzaken. Om de deklaag intact te houden, altijd om te controleren of anti-zelf-bevat, of in de lading en de installatie van de container toen de gehechtheid werd geschaafd of werd verpletterd. Besteed aandacht aan controle of voerings het barsten of de lassen fenomeen kunnen lekken. Vond dat de de laagschade van de tankcorrosie, het onmiddellijk na de reparatie zou moeten zijn blijven gebruiken.

 
B. verwijdering van chemische corrosieelementen

Slechts in zullen bepaalde voorwaarden op de materiële chemische corrosie van het tanklichaam zijn, om dit kan proberen te elimineren de gashouder chemische corrosieelementen veroorzaken.
Zoals zuurstof-gevulde gashouder, vaak wegens zuurstof met meer water op de bodem van het containerwater, vorm water en de ernstige corrosie van de zuurstofinterface. Om dergelijke lokale corrosie te verhinderen, is het best om zuurstof te monopoliseren, of in de container tijdens de verrichting van de container los vaak het water.
De alkalikorst van de staalcontainer wordt veroorzaakt door de concentratie en de verrijking van de alkalische oplossing in de abnormale omstandigheden (met inbegrip van materiaal en procesvoorwaarden). Daarom moet het drukvat die verdund alkali in het middel bevatten maatregelen treffen om de mogelijkheid te elimineren om verdund alkali te produceren concentreerde voorwaarden, zoals de goedkeuring van lekkage, de ruwe containermuur of de aanwezigheid van roest en andere poreuze substanties.
Tijdens drukvatverrichting, om de drukvatdruppel, looppas het lekke niet alleen afval van grondstoffen en energie, de verontreiniging van de werkomgeving te elimineren, maar ook vaak de ernstige corrosie van het drukvatmateriaal zal vormen, containerschade veroorzaken.

 
C. handhaaf de gashouder tijdens deactivering

De theorie bewijst dat vele gashouderongevallen door verwaarlozing van onderhoud tijdens de opschortingsverrichting worden veroorzaakt. In zekere zin, is een slecht gehandhaafde gashouder tijdens de deactiveringsperiode sneller dan het normale gebruik van de container, die aan het feit toe te schrijven is dat de deactivering van het drukvat niet alleen door middelgroot in de container te blijven wordt aangetast, door de atmosfeer corrosief was. In de atmosfeer, is het water niet verzadigd met water aan een bepaalde temperatuur, zal de waterdamp van de lucht in een waterfilm worden gecondenseerd om de oppervlakte van de tank te behandelen. Veronderstellen dat de metaaloppervlakte ruw is of de oppervlakte met stof in bijlage is, het vuil, of de schade aan de deklaag, waterdamp zal eerder om bij deze delen van de tank te storten en te accumuleren. De stikstof, de zuurstof en andere gasonzuiverheden in het lucht en zwaveldioxyde, stikstofoxiden, het waterstofchloride, enz. kunnen in de waterfilm worden opgelost om elektrolytoplossing te vormen, die de voorwaarden van elektrochemische corrosie heeft. De voorwaarden die de corrosie beïnvloeden zijn de atmosferische die temperatuur en vochtigheid, door de onzuiverheidssamenstelling en zijn inhoud in de lucht, chemische samenstelling van het materiaal van de tankmuur, de ruwheid van de muuroppervlakte van de container, en de verontreiniging eerst wordt de gevolgd.

 

5. Functie

 

1. Energieopslag (voor noodsituatiebehoeften)

2. Stabiele druk

3. Het effect van de gemakimpuls op gasmateriaal

4. Om water, vet & stof in de lucht te storten

5. Verbeter de continuïteit en de stabiliteit van het materiaal voor de gasoutput

6. Verminder het frequente begin van de compressor, breid zijn leven uit

 

6. Productieproces

 

1. Lofting, merken-weg & snijdend. 2. Productie & het lassen a. Maak gatenb. Plooiende plaat c. Spheronization d. Welding e. Perifeer lassen 3 installeren van f. Oppervlaktebehandeling a. Voor Koolstofstaal (1) Zand die (2) Inleiding (voor 2 keer) vernietigen (3) het Eindigen laag b. Voor Roestvrij staal (1) Zand het vernietigen OF (2) Oppoetsend

 

7. Bedrijfprofiel

 

De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian werd opgericht in 1982, en specialiseert zich in het ontwerpen van en de productie van allerlei drukvaten. Wij hebben een hoog profiel in de industrie. En in 1998, registreerden wij het merk van „Shen Jiang“. Onze drukvaten worden wijd gebruikt in aardolie, chemische, elektronische, automobiel, machtsgeneratie, mijnbouw, geneesmiddel en andere industrieën. Verheug me op de samenwerking met u in meer en meer krachtig van ons bedrijf.

 

De Tanks van de het Wateropslag van het douanestaal, 232psi-de Opslagtank van het Roestvrij staalwarme water 0

Contactgegevens
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Contactpersoon: Lisa Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten