De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian

De ingenieuze Intelligente Productie, leidt tot een Honderdjarig Merk

Thuis ProductenHet materiaal van de hitteuitwisseling

Van het de Uitwisselingsmateriaal 1.6MPa van de Koolstofstaal Hydraulische Hitte de Druk900l Oppervlakte

Van het de Uitwisselingsmateriaal 1.6MPa van de Koolstofstaal Hydraulische Hitte de Druk900l Oppervlakte

  • Van het de Uitwisselingsmateriaal 1.6MPa van de Koolstofstaal Hydraulische Hitte de Druk900l Oppervlakte
  • Van het de Uitwisselingsmateriaal 1.6MPa van de Koolstofstaal Hydraulische Hitte de Druk900l Oppervlakte
Van het de Uitwisselingsmateriaal 1.6MPa van de Koolstofstaal Hydraulische Hitte de Druk900l Oppervlakte
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai, China
Merknaam: Shenjiang
Certificering: ISO BV SGS CE ASME
Modelnummer: Sj-9000-001
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexverpakking voor elke tank
Levertijd: 15 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: de reeksen van 2000 één maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
de oppervlakte van de hitteuitwisseling: 900L Materiaal: koolstofstaal Q345R
Werkdruk: 1.6Mpa Ontwerptemperatuur: Kamertemperatuur
Testmiddel: Water Pakket: Standaardtriplexverpakking
colur: Als Eis van Klanten
Hoog licht:

Het Materiaal van de hitteoverdracht

,

Industriële Warmtewisselaar

1. Definitie

 

Gewoonlijk in het grond het verwarmen gebied, de behoefte aan groot gebiedsonderverdeling in een kleine blokcontrole, of een reeks van woon, er veelvoudige functionele ruimten, moet zijn afzonderlijk worden gecontroleerd. Tegelijkertijd, wordt het vloer verwarmingssysteem beïnvloed door de hydraulische kenmerken, is de warme rol beperkt tot een bepaalde lengte. Dit vereist hetzelfde grond het verwarmen gebied of dezelfde reeks van woon het verwarmen ruimte is verdeeld in veelvoudige lijnen, en elke lijn en moet zijn gesloten of stroomaanpassing. De punten, de collector in het stralende verwarmingssysteem bij lage temperatuur van de warm watergrond speelt zulk een rol. Het is de eerste kant van het het verwarmen pijpwater volgens de behoeften van de de bouw het verwarmen distributie, om ervoor te zorgen dat de stroom van de regionale vestiginglijn om aan de het verwarmen ladingsbehoeften te voldoen. Tegelijkertijd, maar ook de tak van de stroom van waterinzameling, en input het verwarmen terug naar de belangrijkste pijp om de cyclus van verrichting te bereiken. Anderzijds, wegens de diverse functionele gebieden van het gebouw (ruimte) moet op bestelling verwarmen. Om de verordening en de controle, de waterseparator en de collector van de configuratie van de taklijn van de klep, de klep te vergemakkelijken om de de stroomdistributie en regelgeving taken te dragen. Het warme structuursysteem is begraven begraven het verwarmen eind dat, wordt het grootste deel van zijn structuur begraven in de betonconstructielaag, slechts sub-afwatering op de buitenkant wordt blootgesteld.

 

2. Principe & Functie

 

De centrale airconditioningsreeks van waterautomaat aan de distributie van water aan de rol van de distributie, de watercollector van de shunt, de lijn voegt de rol van waterstroom samen. De verzamelleiding en de zinkput zijn opstelling om de verbinding van de parallelle pijpen van elke waterlijn te vergemakkelijken, handelend als drukequaliser om de stroom gelijk te verdelen. om het obstakel van het systeem van waterleidingen te verhinderen en de normale bedrijfsvoering van het materiaal en de kleppen in het waterwegsysteem te verzekeren, zou een filter in het leidingensysteem moeten worden geïnstalleerd om puin uit het water te verwijderen. Gewoonlijk zou de filter in de zuigingspijp van de pomp en de inham van de warmtewisselaar moeten worden geïnstalleerd.

 

3. Selectie
 

Over het algemeen in de bidirectionele levering van airconditioning die worden de systemen, geplaatst met een reeks van water, wordt gebruikt om het systeem van de distributie en de omloop van de waterstroom te bereiken. In de selectie van het model van de waterseparator, de norm die gewoonlijk wordt overwogen is de diameter en de lengte van de cilinder
Welk type van selectie ook overeenkomstig deze twee aspecten zou moeten worden overwogen.
In het algemeen zou de diameter van de belangrijkste cilinder van de verzamelleiding aan het stroomtarief (0.5-1.0 m/s) aan het totale stroomtarief moeten worden geselecteerd en zou groter moeten zijn dan tweemaal de maximumpijp openingsdiameter; de belangrijkste cilinder van de verzamelleiding de lengte op het aantal systemen zou moeten worden gebaseerd die waterpijpen verzamelen
En de afstand tussen elke twee takpijpen 120 mm moeten zou zijn (buitendiameter die uit elkaar plaatsen).
Plaats de gedetailleerde de bepalingsmethode van de waterpijpdiameter D:
1. Volgens het tarief van de dwarsdoorsnedestroom om de diameter D te bepalen: het tarief van de sub-cilinderstroom door 812m/s; waterverdeler en watercollector door het tarief van de sectiestroom van 0,3 berekening van ~ 0.7m/s.
2. Volgens de empirische formule om de diameter D te bepalen: D = (1.5-3) DMAX (DMAX-takdiameter).
Nota:
① tussen de watercollector plus het drukverschil tussen de omleidingsklep en de omleidingspijp wordt geplaatst (DN50 vergt over het algemeen de diameter die).
② de waterautomaat zou opstelling op de thermometer moeten zijn.

 

 

4. Classificatie

 

 

Functioneel structuurstandpunt. Er zijn drie types van waterverdelers: basis, standaard en functioneel. Basistype: samengesteld uit hoofdleidingen en hoofdleidingen. Een kogelklep wordt verstrekt bij elke takhaven van de pijp van de takhoofdleiding, en een handuitlaatklep wordt verstrekt op de pijp van de takhoofdleiding. Het basistype van waterseparator heeft niet de stroomregelgeving functie. Standaard: standaard sub-collectorstructuur met het basistype van hetzelfde, maar de belangrijkste die pijp op de datatransportbesturingklep door de datatransportbesturingklep wordt vervangen. De handuitlaatklep op de twee belangrijke pijpen wordt vervangen door een automatische uitlaatklep. De standaard sub-zinkputten kunnen het stroomtarief van elke lijn aanpassen, en zelfs kan de stroom van luxe standaard sub-zinkput worden aangepast om kunstmatige intelligentie te bereiken. Functioneel type: de functionele sub-sorteerder naast alle eigenschappen van de standaard sub-afwatering, maar ook heeft een temperatuur, een drukvertoning, een automatische datatransportbesturingfunctie, een automatische het mengen zich de overdrachtfunctie van de waterhitte, een thermische het meten functie, een binnen de automatische controlefunctie van de verdelingstemperatuur, een radio en afstandsbedieningfunctie.

 

5. Installatie

 

1. Plaats de waterseparator zou moeten vóór het begin van de installatie worden geïnstalleerd van het verwarmen van pijp. Wanneer de horizontale die installatie, algemeen in de waterseparator zou moeten worden geïnstalleerd, zou de collector in volgende wordt geïnstalleerd, het centrum 200mm moeten zijn, zou het centrum van de afwatering van de grond niet minder dan 300mm moeten zijn. Wanneer de verticale installatie, de sub-afwatering op het lagere eind van de grond niet minder dan 150mm zou moeten zijn.
2. De plaats zou in de gemakkelijke controle, het onderhoud, en de drainagepijpen moeten worden gevestigd. Zoals toiletten, keukens etc. Niet in de slaapkamer, woonkamer, zelfs niet in de bergruimte, kabinetten zou moeten worden gevestigd. Bovendien kan ook in de binnenpijpputten worden geplaatst.
3. Voor semi-super-laag van de ruimte, plaats de waterseparator zou moeten in de hoogte worden gevestigd of het hoge, lage gebied werd geplaatst: voor de duplexstructuur, in de hogere en lagere overeenkomstige boomstam op de boomstam zou moeten worden gevestigd.

 

 6. Bedrijfprofiel

 

De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian werd opgericht in 1982, en specialiseert zich in het ontwerpen van en de productie van allerlei drukvaten. Wij hebben een hoog profiel in de industrie. En in 1998, registreerden wij het merk van „Shen Jiang“. Onze drukvaten worden wijd gebruikt in aardolie, chemische, elektronische, automobiel, machtsgeneratie, mijnbouw, geneesmiddel en andere industrieën. Verheug me op de samenwerking met u in meer en meer krachtig van ons bedrijf.

 

Van het de Uitwisselingsmateriaal 1.6MPa van de Koolstofstaal Hydraulische Hitte de Druk900l Oppervlakte 0

Van het de Uitwisselingsmateriaal 1.6MPa van de Koolstofstaal Hydraulische Hitte de Druk900l Oppervlakte 1

Contactgegevens
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Contactpersoon: Lisa Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten