De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian

De ingenieuze Intelligente Productie, leidt tot een Honderdjarig Merk

Thuis ProductenHet materiaal van de hitteuitwisseling

Industrieel Warmtewisselaarmateriaal, de Overdrachtmateriaal van de Airconditioningshitte

Industrieel Warmtewisselaarmateriaal, de Overdrachtmateriaal van de Airconditioningshitte

  • Industrieel Warmtewisselaarmateriaal, de Overdrachtmateriaal van de Airconditioningshitte
  • Industrieel Warmtewisselaarmateriaal, de Overdrachtmateriaal van de Airconditioningshitte
Industrieel Warmtewisselaarmateriaal, de Overdrachtmateriaal van de Airconditioningshitte
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai China
Merknaam: Shenjiang
Certificering: ISO BV SGS CE ASME
Modelnummer: Sj-1,0-4,0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexverpakking voor elke tank
Levertijd: 15 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: de reeksen van 2000 één maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: koolstofstaal Q345R Deel: 0.9m3
Druk: 232psi Bedrijfstemperatuur: Kamertemperatuur
Richtlijn: Horizontale Hoogte: Op maat
tankdiameter: 600
Hoog licht:

Het Materiaal van de hitteoverdracht

,

Industriële Warmtewisselaar

1. Overzicht

 

De waterautomaat is een de distributie en de assemblageapparaat van de waterstroom dat uit een watercollector en een waterseparator wordt samengesteld. De waterseparator is een apparaat dat al manier door een container in verscheidene output verdeelt, en de watercollector is een apparaat die output veelvoudige input door een container. Het leidt een aantal takpijpleidingen, met inbegrip van de van de terugvrachttak en watervoorziening misstap, die meestal DN350-DN1500-waaier, met koolstofstaal of roestvrij staalplaat, is een professionele fabrikant van drukvaten is, die de Thermometer van de drukmaat moeten installeren het zijn de eerste kant van de belangrijkste de stroomdistributie van het pijpwater zoals nodig om ervoor te zorgen dat de stroom van de regionale vestiginglijn om aan de ladingsbehoeften te voldoen, maar ook de stroom van de pool van de takkring, en input terug naar de belangrijkste pijp om de cyclus van verrichting te bereiken. Zijn binnenwaterhergebruik, kan meer energy-efficient effect bereiken, kan aan de behoeften ook voldoen om te verwarmen en te koelen, zijn wijd gebruikt in boilers, centrale airconditioning, industrieel doorgevend koelwatersysteem, warm watersysteem.

 

1. De maximum openingsdiameter zou met GB150-98 „staaldrukvat“ verenigbaar moeten zijn de relevante bepalingen.
2. De lengte van de bepaling, volgens het procesontwerp wordt vereist om de diameter, de hoeveelheid en de orde over te nemen omhoog de lijst te kijken, de aangrenzende de afstandsberekening van het pijpcentrum selecteren plaatste de totale lengte van de waterseparator die.
3. De selectie zou bijzondere aandacht aan de diameter van de cilinder DN400mm, in de regelingen moeten betalen zo ver mogelijk de grootste stoomschakelaar van het centrum van het hoofd de cilinderlading en het gemak van installatie en onderhoud over te nemen, te verwijderen.
4. Elke lijn het verwarmen pijp in de afzet, respectievelijk, zou aan de waterseparator, afwatering moeten worden aangesloten. De diameter van de waterseparator en de watercollector minder dan het totale aanbod moeten zou zijn en pijp geen diameter terugkeren, en de maximumdwarsdoorsnede van de waterseparator en de watercollector niet groter moeten zou zijn dan 0.8m/s. Elke taklijn zou op de terugkeerpijp moeten worden verstrekt om de klep te sluiten.
5. In het water vóór de waterpijp aan de pijpleiding, langs de stroomrichting geïnstalleerde kleppen, filters en rioolbuizen zou moeten wordt aangesloten zijn die. In de pijp van de binnenwaterverbinding na de zinkput, installeer de rioolbuis en installeer de saldoklep of andere sluitende klep. Het hitte metende apparaat zal voor het systeem met hitte het meten vereisten worden verstrekt.

 
2. Definitie

 

De waterautomaat is een combinatie van waterautomaat en waterautomaat. De waterautomaat is een apparaat dat al manier in een paar output verspreidt, en de watercollector is een apparaat dat het inkomende water samenbrengt. De structuur bestaat etc. uit de belangrijkste pijp, de takpijp, de rioleringsafvloeiing, de uitlaathaven, de drukmaat, de thermometer. De grotere diametercilinder is uitgerust met mangaten of handgaten. Het materiaal wordt gemaakt van koolstofstaalplaat of naadloze staalpijp. Draag een bepaalde druk, zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van drukvaten, de buitenoppervlakte om anticorrosieve of isolatiebehandeling te doen. Plaats de waterseparator op de cilinder volgens de behoefte om een aantal toegang tot de waterpijp te verbinden, kan het water worden samengevoegd of een manier van waterstroom, is de cilinder uitgerust met een drukmaat of de thermometer, kan de staat van de buisstroom gemakkelijk waarnemen. Het lagere eind van de cilinder is uitgerust met een afvloeiingshaven, en de aftakking wordt gebruikt om de cilinder schoon te maken, en het model is meestal DN2000-DN1500. Het is de eerste kant van de belangrijkste de stroomdistributie van het pijpwater zoals nodig om ervoor te zorgen dat de stroom van de regionale vestiginglijn om aan de ladingsbehoeften te voldoen, maar ook de stroom van de pool van de takkring, en input terug naar de belangrijkste pijp om de cyclus van verrichting te bereiken. Zijn binnenwaterhergebruik, kan meer energy-efficient effect bereiken, kan aan de behoeften ook voldoen om te verwarmen en te koelen, zijn wijd gebruikt in boilers, centrale airconditioning, industrieel doorgevend koelwatersysteem, warm watersysteem. Het is verschillend van de warmtewisselaareenheid, vacuümontgasser en andere airconditioningssystemen binnen het product, wordt sub-afwatering hoofdzakelijk gebruikt voor watersystemen.

 

3. Technologische Innovatie

 

1. In strikte overeenstemming met het nationale standaard de sub-cilinder“ ontwerp van Atlas „05K232 sub-syster-sub, de dikte van de cilindermuur om aan de vereisten te voldoen.
2. Volgens het daadwerkelijke gebruik van de situatie, optimaliseer de van de drukmaat en thermometer interface, gemakkelijk te installeren en te gebruiken, nauwkeurige temperatuurmeting.
3. Volgens elk neem de flens, de keus van over vleugelklepflens of vlakke lassenflens om ervoor te zorgen dat de flens en de overeenkomstige klep aanpassing, flens en het gebied van het klepcontact, met hoge weerstand, minder lekkage.
4. Alle lasseninterfaces zijn opgepoetste vlot, de test van de fabrieksdruk over de nationale norm om stabiele verrichting te verzekeren.
5. Alvorens de fabriek te verlaten om de test van de waterdruk te doen ervoor zorgen dat het gebruik van het product zonder lekkage.
6. Volgens gebruiker moet de grootte van de waterseparator plaatsen om het gebruik van resultaten te verzekeren.

 

4. Berekening

 

1. De diameter van de cilinder dan de grootte van belangrijkste pijp meer dan twee.
2. Het algemene stroomtarief kan door de cilinder worden berekend, wordt het tarief van de waterstroom over het algemeen genomen 0.1m/s - 1.0m/s.
3. De lengte van de cilinder L volgens het aantal overname, diameter, buis te berekenen uit elkaar plaatsen,
L = 130 + L1 + L2 + L3 + Li + 120 + 2h
Wanneer de cilinder isolatie vergt, l = d1 + d2 + 120
De cilinder te hoeven niet te verwarmen wanneer l = d1 + d2 +80
4. De pijp op de hydrophobic pijp en de richting van de rioleringspijp door de techniek ontwerpen besluit.

 

5. Onze Voordelen
 
1. 30 jaar die ervaring voor hoogte vervaardigen - kwaliteit
2. Een sterk R&D-team, 70 hogere ingenieurs kan tekening volgens uw vereisten snel aanbieden.
3,18 jaar beroemd merk, zoeken de wereldberoemde ondernemingen onze tank van de luchtopslag
4. AMSE, Ce-certificaat is goedgekeurd
5. 100% kwaliteitscontrole alvorens de inspecteurs van .more than te verschepen 40
6. Vervaardigd gebruikend hoogte - kwaliteitskoolstofstaal.
 
6. Onze klant:
BAOSTEEL, TOSHIBA, KROONSLAK, SPC, DAS AUTO, CHINA SHENHUA, HONGTA-GROEP, FOXCONN,
BMW, CSIC, WALT DISNEY, BOSCH, ANSTEEL, SINOMA, ENZ.
 

Industrieel Warmtewisselaarmateriaal, de Overdrachtmateriaal van de Airconditioningshitte 0Industrieel Warmtewisselaarmateriaal, de Overdrachtmateriaal van de Airconditioningshitte 1
 


 

Contactgegevens
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Contactpersoon: Lisa Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten