De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian

De ingenieuze Intelligente Productie, leidt tot een Honderdjarig Merk

Thuis ProductenDe Ontvangerstank van de roestvrij staallucht

De horizontale Tanks van de het Gasopslag van het Drukvatontwerp, de Tank van de Roestvrij staaldruk

De horizontale Tanks van de het Gasopslag van het Drukvatontwerp, de Tank van de Roestvrij staaldruk

  • De horizontale Tanks van de het Gasopslag van het Drukvatontwerp, de Tank van de Roestvrij staaldruk
  • De horizontale Tanks van de het Gasopslag van het Drukvatontwerp, de Tank van de Roestvrij staaldruk
De horizontale Tanks van de het Gasopslag van het Drukvatontwerp, de Tank van de Roestvrij staaldruk
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai China
Merknaam: Shenjiang
Certificering: ISO BV SGS CE ASME
Modelnummer: Sj-2,0-1,01
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexverpakking voor elke tank
Levertijd: 15 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: de reeksen van 2000 één maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Roestvrij staal 304/316L Deel: 53 gallon
Druk: 145PSI Bedrijfstemperatuur: 100 graad
Richtlijn: Verticaal Diameter van: 550 mm
Oppervlaktebehandeling: Of zand die vernietigen oppoetsen Hoogte: 1300 mm
Hoog licht:

de tank van de roestvrij staaldruk

,

De Tanks van de roestvrij staalopslag

1. Parameter

 

Volume 53 gallon De Schakelaar van de afvoerkanaalklep R1/2“
Druk 145 psi
Temperatuur 100℃ Verwijzingsvolume voor compressor (m3/min) 2.5-3
Hoogte 1300 mm
Afmeting 550 mm

 
2. De rol van de luchtcompressor met de installatie van de gashouder

 

1. De buffer, stabiliseert de output van de samengeperste luchtcompressor, elimineert of vermindert de van de de outputlucht van de luchtcompressor de druktrilling, breidt de luchtcompressor „begin - einde“ of „lading uit - leegmaakt“ cyclus, vermindert de elektrofrequentie van de klepomschakeling; Om de onderbreking van de luchtcompressor tijdens de samengeperste luchtpijpleiding te verhinderen met een bepaalde bedoeling die het gas te terugkeren, in de luchtcompressor wordt gegoten door de mislukking en de schade wordt veroorzaakt.
2. Omdat de gashouder een groot gebied met een groot cilindrisch lichaam van de hittedissipatie, in de gaswerveling in de tank, en de muur is, kan de samengeperste lucht zijn het gekoelde koelen, precipitatie van water, stofonzuiverheden op de bodem van de tankprecipitatie, bevorderlijker voor ontsmetting naast water.
3. Kan met het steunen van de opvolgende van de luchtcompressor worden uitgerust: na de koelere, bevroren droger, luchtfilter en ander materiaal, de samenstelling van industriële productie van gebruik het samengeperste van de samengeperste luchtkrachtbron (post).
4. De kleine luchtcompressor, komt met de gashouder ook wordt gebruikt als compressorlichaam en andere geïnstalleerde toebehoren baseren rol.
Aangezien het stroomtarief (gasvolume) aan het eind van het samengeperste luchtsysteem eveneens geen output kan wordt gebruikt zijn, is het noodzakelijk om een gashouder te gebruiken om een bepaalde hoeveelheid gas op te slaan om de druk van het stabiliserende systeem te stabiliseren dat. Vóór de tank, kan de trilling van de luchtcompressor verminderen, om de het frequente lading en leegmaken van luchtcompressor te vermijden. Na de tank, kan de trilling van de samengeperste luchtoutput worden verminderd en de outputdruk van het systeem kan wegens de tijdelijke drukdaling worden verminderd toe te schrijven aan het tijdelijke stroomtarief, de aanpassing van de grotere piek en de outputdruk van het stabilisatiesysteem.

 

3. De brede toepassing van gashouders

 

1. De machines verwerkende industrie: de gashouder kan het aantal van het frequente begin van de luchtcompressor verminderen. Niet alleen kan samengeperste lucht opslaan, maar ook heeft een stabiele afzetdruk, buffer en andere gevolgen. Het wordt algemeen gebruikt in de vullende apparatuur van de luchtcompressor.
2. De voedselindustrie: de belangrijkste toepassing is olievrije die gashouder, voor het vullen machines, slag het vormen machines wordt gebruikt macht te verstrekken. Speel etc. ook een pneumatische krachttransmissie, het pneumatische koelen, pneumatische nevel.
3. De textielindustrie: het belangrijkste gebruik van samengeperste lucht voor lucht-straalweefgetouwen, rangschikkend machines, vervende machine, zwervende machine, zuigingskanonnen, enz. om schone gasmacht, het algemene gebruik van olievrije gashouder te verstrekken.
4. De automobielindustrie: de tank is een onontbeerlijk deel van de automobielindustrie. Bijvoorbeeld, de rol van gashouder in de bandindustrie, met inbegrip van de bevordering die van de snijmachine van het zijdegordijn, machine, enz., met inbegrip van zich het pneumatische mengen, het pneumatische etc. vormen genezen.
5. De elektronische industrie: Dit is de nieuwe industrie, één van het materiaal van de wafeltjeoxydatie, vacuümsystemen, pneumatische controlekleppen, pneumatisch behandelingsmateriaal, enz.-behoefte met de gashouder samenwerken om het werk te voltooien.
6. De milieutechniekindustrie: de toepassing van een bredere waaier van de industrie van de gasopslag, hoofdzakelijk voor luchtvervuilingscontrole, stevig afvalbehandeling, behandeling van afvalwater, enz.
7. De medische industrie: de belangrijkste toepassing is de roestvrij staalgashouder, de zuurstoftank, medische apparatuur en materiaal vaak het de ondersteunend het materiaal.
8. De staalindustrie: met inbegrip van instrumentengas, machtsuitvoering, materiaal, het schoonmaken, proceshulp, enz., maar ook onafscheidelijk van de tankindustrie.
9. De machtsindustrie: de machtsindustrie: de rol van gashouder, met inbegrip van het pneumatische vervoeren, droog asvervoer, pneumatische uitvoering, en bevordert instrumentatiemateriaal.

 

4. Onze Voordelen

 

1 Tweezijdig lassen voor alle verbindingspijpen
2 Alle verbindingspijpen worden verzegeld door plastic delen
3 Sectieontwerp voor de luchtinham
4 Rioleringsklep met elleboogontwerp
5 Longitudinale naad, het lassen van de ringsnaad, tweezijdig ondergedompeld booglassen
6 Oppervlaktebehandeling: het zandstralen, inleiding (2 keer), eindigt

 

5. Toepassing

 

De tank van de roestvrij staallucht wordt wijd gebruikt in centrale airconditioning, boiler, waterverwarmer, frequentieomzetting, het constante materiaal van de drukwatervoorziening, de de drukschommelingen van het buffersysteem, om het vlotte gebruik van gassysteem te verzekeren om de rol van luchtstroomtrilling te verminderen, daardoor verminderend de schommelingen van de systeemdruk de samengeperste lucht regelmatig door een systeem van de samengeperste luchtreiniging wordt overgegaan om voldoende verwijdering van olie en wateronzuiverheden toe te staan en de lading op verdere de scheidingseenheden van de zuurstofstikstof te verminderen. In het systeem wanneer de waterdruk lichtjes verandert, om ervoor te zorgen dat het systeem van waterdruk, de pomp wegens frequente druk niet zal veranderen te openen.

 

6. Vergeleken bij koolstofstaaltanks

 

Vergeleken bij koolstofstaaltanks, kunnen de roestvrij staaltanks hogere druk weerstaan en kunnen in vele hoge drukplaatsen worden gebruikt. Tegelijkertijd heeft de roestvrij staaltank een zeer significante eigenschap: de uitstekende tank het verzegelen prestaties, maakten volledig een eind aan de lucht van schadelijke stoffen en muggen om ervoor te zorgen dat de tank niet in de vloeibare verontreiniging kan worden opgeslagen, kwekend geen rode wormen. Daarom wordt de tank van de roestvrij staalopslag ook wijd gebruikt in farmaceutische, zuivel, suiker en sommige speciale substanties zoals opslag, voedsel, geneesmiddel, de wijnindustrie, de zuivelindustrie onontbeerlijk speciaal materiaal.

 

De horizontale Tanks van de het Gasopslag van het Drukvatontwerp, de Tank van de Roestvrij staaldruk 0

 

De horizontale Tanks van de het Gasopslag van het Drukvatontwerp, de Tank van de Roestvrij staaldruk 1

 

 

 

 

Contactgegevens
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Contactpersoon: Lisa Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten