De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian

De ingenieuze Intelligente Productie, leidt tot een Honderdjarig Merk

Thuis ProductenDe Tank van de diafragmadruk

80 van de het Loodgieterswerkdruk van gallondiahpragm van de de Tankairconditioning de Regelgeverseenheid

80 van de het Loodgieterswerkdruk van gallondiahpragm van de de Tankairconditioning de Regelgeverseenheid

  • 80 van de het Loodgieterswerkdruk van gallondiahpragm van de de Tankairconditioning de Regelgeverseenheid
80 van de het Loodgieterswerkdruk van gallondiahpragm van de de Tankairconditioning de Regelgeverseenheid
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai China
Merknaam: Shenjiang
Certificering: ISO BV SGS CE ASME
Modelnummer: Sj-2000-35
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexverpakking voor elke tank
Levertijd: 15 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: de reeksen van 2000 één maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Carbon Steel Druk: 87psi
Bedrijfstemperatuur: 80 graden Richtlijn: Verticaal/Horizontaal
Dikte: 4 mm Diameter van: 800mm
Hoogte: 2230MM kleur: Blauw of als vereiste klant
Hoog licht:

de tank van de blaasdruk

,

de tank van het diafragmawater

1. Bedrijfprofiel
 
De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian werd opgericht in 1982, en specialiseert zich in het ontwerpen van en de productie van allerlei drukvaten. Wij hebben een hoog profiel in de industrie. En in 1998, registreerden wij het merk van „Shen Jiang“. Onze drukvaten worden wijd gebruikt in aardolie, chemische, elektronische, automobiel, machtsgeneratie, mijnbouw, geneesmiddel en andere industrieën. Verheug me op de samenwerking met u in meer en meer krachtig van ons bedrijf.
 
2. Toepassingsgebied
 
De tank van de diafragmadruk wordt wijd gebruikt in de centrale regelgever van het airconditionings doorgevende water, de uitbreidingssysteem van de stoomlevering, van het verwarmingssysteem doorgevende water aanvullingsregelgever, de regelgever van de het systeemwatervoorziening van de brandwatervoorziening, het voltageregelgever van de frequentiewatervoorziening, boilerwater, drukwatervoorziening en andere gelegenheden.
 
3. Eigenschappen
 
De tank van de diafragmadruk is samengesteld uit staalshell, rubberdiediafragma uit energieopslagapparaten wordt samengesteld. Het rubberdiafragma scheidt de waterkamer van de luchtkamer. De lucht in de tank wordt samengeperst wanneer het buitendrukwater in de voering van de diafragmatype watertank wordt gevuld. Volgens de Boyle-gaswet, wordt het gas samengeperst en het volume wordt kleiner, neemt toe de druk en de energie wordt opgeslagen. Het samengeperste gas kan het water binnen het rubberdiafragma van de tank uitbreiden. Zoals de watervoorzieningsmateriaal van de branddruk hoofdzakelijk door het de brand belangrijkste pomp, de regelgeverspomp, de vuurleidingstank, de druksensor, materiaal van de drukcontrole, het intelligente controlekabinet en andere componenten. De belangrijkste die drukcomponenten voor de tank van de capsuledruk, de tank met food-grade rubbercapsules wordt gevuld, extracorporeal opblaasbaar die flegma, de capsule en het watersysteem met allebei het water wordt verbonden om de muur van het apparaat te verhinderen kunnen de watervervuiling ook maken, maar ook effectief het fenomeen van de waterhamer elimineren. Het effect van de brandpomp op het pijpnetwerk.
 
4. Vergelijking van twee die faciliteiten aanjagen
 
Het systeem is eenvoudig en gemakkelijk te werken, is de systeemcontrole eenvoudig, de normale arbeidsvoorwaarden van het systeem moet verzekeren goede prestaties van low-power open pijpleidingspomp, betrouwbaar relais en eindeapparaat kiezen; De voeding zou moeten ervoor zorgen dat kan de dubbele kring en automatisch schakelen. De tekortkomingen van dergelijke onder druk zettenmethodes zijn: voor de schommelingen van de de lekkagedruk van het pijpnetwerk in het grotere watervoorzieningssysteem, verhoogden het begin en het einde van de pijpleidingspomp vaak, materiaalschade, hoog mislukkingstarief, energieverbruik, daardoor verhogend bedrijfskosten. Terwijl de brandveiligheid laag is.
Vergeleken met het enige onder druk gezette systeem van pijpleidingspomp, kan de tank van de diafragmadruk niet alleen het volume (binnen de brandwater van opslagjaren '30) aanpassen, wat nog belangrijker is, de opslag van energie. De regelgeverspomp elke keer om te beginnen, u kan een oude druk van het pijpnetwerk, het aantal apparatenbegin handhaven minder, lage bedrijfskosten, is de bovenkant van het pijpnetwerk vaak in de staat van waterdruk, veilig en betrouwbare watervoorziening. Aan het begin van de brand, de tank van de diafragmadruk niet alleen om ervoor te zorgen dat de bovenkant van verscheidene lagen brandkraan en pijpdrukvereisten, maar ook om water van de jaren '30 het binnenbrand te verstrekken (450L). Namelijk brandkraan of pijp op elk ogenblik om aan de drukvereisten van het brandwater, op dit punt diafragma-type druktank te voldoen beduidend - dan beter aanjaagpomp. Maar het systeem van het de tankonder druk zetten van de diafragmadruk heeft ook tekortkomingen: het materiaal behandelt een gebied van vrij groot, is de éénmalige investering vrij hoog.
 
5. Onze Cliënten
 
BAOSTEEL, TOSHIBA, KROONSLAK, SPC, DAS AUTO, CHINA SHENHUA, HONGTA-GROEP, FOXCONN, BMW, CSIC, WALT DISNEY, BOSCH, ANSTEEL, SINOMA, ENZ.
 
6. Parameter

Diameter (mm)Druk (MPA)Totale Hoogte (mm)Dikte (mm)Totale Capaciteit (m3)Regelbaar Volume (l)Afzetdiameter (mm)
400112303.50,093050
1.6550
6000,617203.50,329050
14.550
1.6750
8000,6223040,77217100
16100
1.66100
10000,6237051.28400100
17100
1.67100
12000,6274162.2677100
16100
1.68100
14000,6296963.3970100
16100
1.69100

 
80 van de het Loodgieterswerkdruk van gallondiahpragm van de de Tankairconditioning de Regelgeverseenheid 0
80 van de het Loodgieterswerkdruk van gallondiahpragm van de de Tankairconditioning de Regelgeverseenheid 1
 
 
 
 
 
 

Contactgegevens
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Contactpersoon: Lisa Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten