De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian

De ingenieuze Intelligente Productie, leidt tot een Honderdjarig Merk

Thuis ProductenDe Tank van de diafragmadruk

Van de het Diafragmadruk van de voedselrang de Rubber van het de TankKoolstofstaal Materiële Hoge druk

Van de het Diafragmadruk van de voedselrang de Rubber van het de TankKoolstofstaal Materiële Hoge druk

  • Van de het Diafragmadruk van de voedselrang de Rubber van het de TankKoolstofstaal Materiële Hoge druk
Van de het Diafragmadruk van de voedselrang de Rubber van het de TankKoolstofstaal Materiële Hoge druk
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai China
Merknaam: Shenjiang
Certificering: ISO BV SGS CE ASME
Modelnummer: Sj-2000-44
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexverpakking voor elke tank
Levertijd: 15 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: de reeksen van 2000 één maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Carbon Steel Druk: 1.0 Mpa
Bedrijfstemperatuur: 80 graden Richtlijn: Verticaal
Dikte: 7 mm Diameter van: 1000mm
Hoogte: 2370MM kleur: Rood of als vereiste klant
Hoog licht:

de tank van de blaasdruk

,

de tank van het diafragmawater

1. Dagelijks Gebruik van de Tank van de Diafragmadruk

 

Het materiaal van de de tankwatervoorziening van de diafragmadruk is het gebruik van samengeperste luchtspanning aan water aan het waterpunt van het algemene watervoorzieningsmateriaal. Om al gangen van het leven productie, het levensbehoeften te ontmoeten van automatische watervoorziening. Luchtdrukapparatuur van geboorte aan de huidige, na handcontrole, mechanische en elektrocontrole, elektronische controle, aan de huidige computer automatische controle, die een sterke vitaliteit tonen. Met de email anticorrosieve technologie, de natuurlijke film en het roestvrije staal en andere nieuwe materialen, de watervoorzieningsmateriaal van de luchtdruk meer overeenkomstig de milieubescherming van mensen, energy-saving concept van het leven.

 

Vergeleken met ander materiaal van de de tankwatervoorziening van de diafragmadruk, heeft het de watervoorzieningsmateriaal van de luchtdruk een distinctieve eigenschap. Het pneumatische watervoorzieningsmateriaal is een watervoorzienings onder druk gezet materiaal, is de installatieplaats van het niveau niet beperkt, in tegenstelling tot de hoogwatertank (watertoren) moet in het hoogste waterpunt hierboven worden geïnstalleerd. Het materiaal van de drukwatervoorziening, hoge drukpakket, geen externe verontreiniging, intern is geen lang mos. En de watervoorzieningsdruk kan gemakkelijk op het controlemechanisme worden aangepast zoals nodig. In tegenstelling tot de hoogte van de tank, is de waterdruk bepaald en gekund niet worden aangepast wanneer de hoogte wordt geplaatst. En elke 10 meters stijgen in de watertank om de druk van 1 kg water te verhogen, wanneer de behoefte aan grote waterdruk vaak incompetent is. Het noordelijke gebied van de druktank is gemakkelijk om de wintervorst te behandelen, maar de winter van de hoogwatertank is vaak onbruikbaar. Het automatische watervoorzieningsmateriaal om de hoogwatertank (watertoren) te vervangen is een onvermijdelijke tendens.

 

2. Het onderhoudswerk van de Tank van de Diafragmadruk

 

De tanks van de diafragmadruk worden gewoonlijk gebruikt in watervoorzieningssystemen, en de kleine druktanks kunnen op pijpleidingen in het watervoorzieningssysteem worden geïnstalleerd. De grote druktank zelf heeft een groter gewicht, en wanneer het is lopend wordt het gevuld met water, zodat is het belangrijker, zal het een reusachtige druk op de pijpleiding zetten, veroorzakend schade aan de pijpleiding.


Daarom zou de gebruiker de druktank samen moeten installeren dichtbij de pijp, en dan een speciale slang gebruiken aan de druktank en de systeempijp. om de stabiliteit van de druktank te verbeteren kan de gebruiker een speciale steun gebruiken om de druktank stevig te bevestigen ter plaatse, om de plaats van de te bewegen druktank te vermijden zich.


De druktank zou met een veiligheidsklep v3o3or gebruik moeten worden gepast. Zodra het watervoorzieningssysteem een probleem heeft, kan de veiligheidsklep de druktank beschermen en de druktank verhinderen worden beschadigd. De gebruikers moeten ook nauwkeurige meetinstrumenten gebruiken om de druk van het luchtkussen van de luchttank te testen, zouden de werkelijke waarde van de druk en de instructies op de waarde van bijna moeten zijn.
Als de gebruiker de druktank in een zeer speciale gelegenheid wil gebruiken, vooruit de fabrikanten van drukblikken zou moeten worden gevraagd, slechts om het gebruik van de druktank tijdens aandacht te begrijpen aan welk kwesties rationeler gebruik van diafragma-type druktank om de het werkdoeltreffendheid te verbeteren.


De druktank is gevuld met luchtdruk alvorens het wordt verkocht. Als de gebruiker van mening is dat de druk van de druktank te groot is, kan de luchttank worden gelaten leeglopen. De gebruikers zouden aandacht aan het luchtkussen van de druktank moeten besteden kunnen niet de scherpe toestellen raken, of de luchtkussens kunnen niet worden gebruikt.


De gebruikers zouden op daadwerkelijk moeten worden gebaseerd moet het model van de druktank selecteren en de grootte, grootte is niet geschikt want de druktank wat probleem die aan de gebruiker zal veroorzaken, het gebruik van het effect van de druktank beïnvloeden. De druktank en de airconditioning, de boilers, de waterverwarmers en andere systemen met het gebruik, spelen een rol in het verminderen van systeemdruk, verbeteren de stabiliteit van de systeemdruk.


Pneumatische tank in het gebruik van het proces om aandacht aan wat het probleem te besteden? Elk jaar moet indien de gebruiker de druk van de tank van de diafragmadruk controleren, zodra de druk niet aan de vereisten voldoet, de gebruiker opblies onmiddellijk de druktank. De gebruiker moet de druktank volgens de werkende temperatuur en de voorzorgsmaatregelen op de werkende instructies gebruiken. De druktank met oud, zal de bal strak hierboven vastgemaakt worden aan de tankmuur, om groot ongemak aan het onderhoud te brengen. Na het installeren van het nieuwe luchtkussen, controleer dat de bouten van het vaste luchtkussen los zijn.

 

3. Toebehoren

 

Het gebruik van diafragma-type druktank, zal het heel wat ongevallen veroorzaken. De volgende delen zijn essentiële producten. De veiligheidsklep moet bestaan. De veiligheidsklep moet de gezamenlijke doos ook omvatten over te nemen, is dit de volledige reeks van de veiligheidsklep levering. Bovendien is de drukmaat ook noodzakelijk, kan het de druk in de tank van de diafragmadruk testen. Natuurlijk, moet de diafragma-type druktank ook de klep moeten afvoeren en overnemen. Bovendien zijn de bouten, de noten en de pakkingen ook essentiële toebehoren.


4. Onze Voordelen

 

1 Tweezijdig lassen voor alle verbindingspijpen
2 Alle verbindingspijpen worden verzegeld door plastic delen
3 Sectieontwerp voor de luchtinham
4 Rioleringsklep met elleboogontwerp
5 Longitudinale naad, het lassen van de ringsnaad, tweezijdig ondergedompeld booglassen
6 Oppervlaktebehandeling: het zandstralen, inleiding (2 keer), eindigt

 

5. Beschrijving

 

Onze de tank maximum werkdruk van de diafragmadruk was 0.6mpa, 1.0mpa, mpa 1,6. De capaciteit van de brandopslag van meer dan 150L, 300L, 450L. Het volume van geregeld water is groter dan 50L. Voor het brandkraansysteem, verrijkt het waterkanon per aandeelstroom van 2.5L/S, 5L/S, de lengte van de waterkolom van 7M, 10m, 13M. Voor automatische sprenkelinstallatie, is elke pijpstroom 1.0L/s, is de pijpdruk 0.1MPA. Het apparaat kan tot het de pijpsysteem van de brandwatervoorziening het ongunstigste punt om de branddruk altijd te handhaven, en tot het gebruik van altijd de opgeslagen tank van de luchtdruk maken 30 seconden van brandwater. Het materiaal gebruikt de werkende die druk door de tank van het drukwater wordt geplaatst de pompexploitatievoorwaarden te controleren, om de functie van verhogingsregelgever te bereiken.

 

6. Parameter

Diameter (mm) Druk (MPA) Totale Hoogte (mm) Dikte (mm) Totale Capaciteit (m3) Regelbaar Volume (l) Afzetdiameter (mm)
400 1 1230 3.5 0,09 30 50
1.6 5 50
600 0,6 1720 3.5 0,32 90 50
1 4.5 50
1.6 7 50
800 0,6 2230 4 0,77 217 100
1 6 100
1.6 6 100
1000 0,6 2370 5 1.28 400 100
1 7 100
1.6 7 100
1200 0,6 2741 6 2.2 677 100
1 6 100
1.6 8 100
1400 0,6 2969 6 3.3 970 100
1 6 100
1.6 9 100

 
Van de het Diafragmadruk van de voedselrang de Rubber van het de TankKoolstofstaal Materiële Hoge druk 0

 
 
 
 
 
 

Contactgegevens
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Contactpersoon: Lisa Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten