De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian

De ingenieuze Intelligente Productie, leidt tot een Honderdjarig Merk

Thuis ProductenDe Tank van de diafragmadruk

Horizontale de Tank Uitstekende Verzegelbaarheid van het Richtlijndiafragma Onder druk gezette Water

Horizontale de Tank Uitstekende Verzegelbaarheid van het Richtlijndiafragma Onder druk gezette Water

  • Horizontale de Tank Uitstekende Verzegelbaarheid van het Richtlijndiafragma Onder druk gezette Water
Horizontale de Tank Uitstekende Verzegelbaarheid van het Richtlijndiafragma Onder druk gezette Water
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai China
Merknaam: Shenjiang
Certificering: ISO BV SGS CE ASME
Modelnummer: Sj-2000-47
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexverpakking voor elke tank
Levertijd: 15 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: de reeksen van 2000 één maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Carbon Steel Druk: 1.0 Mpa
Bedrijfstemperatuur: 80 graden Richtlijn: Horizontale
Dikte: 6 mm Diameter van: 800mm
Hoogte: 2230MM kleur: Blauw of als vereiste klant
Hoog licht:

de tank van de blaasdruk

,

de vervanging van de druktank

1. Dagelijks Gebruik van de Tank van de Diafragmadruk

 

Het materiaal van de de tankwatervoorziening van de diafragmadruk is het gebruik van samengeperste luchtspanning aan water aan het waterpunt van het algemene watervoorzieningsmateriaal. Om al gangen van het leven productie, het levensbehoeften te ontmoeten van automatische watervoorziening. Luchtdrukapparatuur van geboorte aan de huidige, na handcontrole, mechanische en elektrocontrole, elektronische controle, aan de huidige computer automatische controle, die een sterke vitaliteit tonen. Met de email anticorrosieve technologie, de natuurlijke film en het roestvrije staal en andere nieuwe materialen, de watervoorzieningsmateriaal van de luchtdruk meer overeenkomstig de milieubescherming van mensen, energy-saving concept van het leven.


2. De oorzaken van de Schade van de de Drukcapsule van de Diafragmalucht

 

Diafragmatype de druktank wordt gemaakt van staalshell, rubberdiediafragma uit energieopslagapparaten wordt samengesteld. Het rubberdiafragma scheidt volledig de waterkamer en de luchtkamer. Wanneer het buitendiedrukwater in de voering van de diafragmatype luchttank wordt gevuld, wordt de lucht in de tank wordt verzegeld samengeperst en het volume van het gas wordt samengeperst en de druk wordt verhoogd. De energie, samengeperste gasuitbreiding kan rubber zijn binnen de diafragmadruk uit de tank.

Wij kunnen van de diafragma-type de instabiliteitssituatie druktank soms ontmoeten, gewoonlijk, het probleem zal waarschijnlijk zijn omdat het tankluchtkussen beschadigd is, moeten het nieuwe luchtkussen vervangen.

De belangrijkste reden voor de schade van het diafragma is het probleem van de luchtdruk in het diafragma. Één of andere nieuwe druktank aan de plaatsplaats, no one zorg, op de willekeurige opslag, kan de opblaasbare mond veroorzaken doelbewust werd losgeschroeft. Ook in het installatieproces, is er geen bedoeling om het gas af te voeren. En enkele originele kwaliteit van het luchtkussen was slecht, de las van de tankmuur op het lek, en zo geïnstalleerd, gaf de pomp een dozijn waterdruk, het gas de basissamendrukking. Op dit ogenblik vormde de kruik een waterreservoir, speelde niet de rol van regelgeving.

Openbaar de uiteinden van een vervangingsdiafragma: voor goede diafragma's, ben zeker om de hogere en lagere bouten, volgens de de tankdruk van de diafragmadruk en de druk van de pomp aan te halen om een waarde van het saldopunt te kiezen. En dan opgeblazen, nadat de vervanging van de tankluchtkussen van de luchtdruk met zeep en het water in de de boutmond en las herhaaldelijk smeren, controleer om te zien of lekt het.

 

3. Selectieaanbevelingen voor de Tank van de Diafragmadruk, Materiaal van de Brand het Hulpregelgever

 

1. Het van de de tankbrand van de diafragmadruk systeem van de de overdrukregelgever is beter dan het huistype. Op het huis met een laag aanjaagpomphoofd, zal de keus van de tank van de luchtdruk de opblaasbare druk klein, groot volume van geregeld water is, de bouwskosten en aanjaagpomp bedrijfskosten drukken. Maar op de huis-stijl isolatie, de problemen van de lawaaivermindering.
2. Hoewel het totale volume van het diafragma kleiner kan zijn, maar verhoogde de consumptie van de aanjaagpompmacht, zal de aanjaagpompefficiency worden verminderd.
3. Met onder druk gezet en onder druk gezet materiaal, het systeem van de brandwatervoorziening, is het brandproces eigenlijk door de hoogwatertank, het materiaal van de verhogingsregelgever, de gemeenschappelijke last van de brandpomp. In het geval van een brand, zal het systeem van de verhogingsregelgever zal snel de brandpomp alarmeren en beginnen. Zodat de rol van de hoogwatertank de onder druk gezette waterpomp op de watertank van het water slechts te ontmoeten, is en het tijdelijke de watervoorzieningssysteem van de hoge drukbrand in de rol van hoogwatertank verloor. Zijn volume kan verminderde waard zijn het onderzoeken.
4. Bereken de waarde van de absolute waarde van druk, is de materiaalselectie het gebruik van overdruk, zou aandacht aan omzetting moeten besteden.
5. Het architectuurontwerp voor het gemak van van de de druktank van het revisiediafragma onder druk gezet de drukregelaarmateriaal, plaatste vaak twee hoogwatertank, zou het ontwerp maatregelen moeten treffen om ervoor te zorgen dat het de regelgeversmateriaal van de brandverhoging altijd kan behoorlijk werken. Als de hoogwatertank voor de brand, het leven die, delen betaalt zou de aandacht aan de pijp van de aanjaagpompzuiging onder de brandwaterspiegel moeten worden gevestigd.
6. In het ontwerp van high-rise de bouwbrand, zou de statische druk van het brandbeveiligingsysteem met het hoofd van de regelgeverspomp moeten rekening houden. Als de hoogte van het gebouw (tussen de kelderverdieping en de hoogwatertank) plus het hoofd van de regelgeverspomp/% m overschrijdt, de watervoorziening van de brandsysteempartitie.
7. Diafragmatype kan de de brand hulpregelgever van de druktank worden gebruikt aangezien de niet-zelf-absorptie met een van het de brandwater van de bodemklep apparaat van de de pompwatervoorziening, de afzet van het regelgeversapparaat met de afzet van de brandpomp zou moeten worden verbonden om de pijp tussen de pijp te controleren, zodat om dat de brandpomp om op elk ogenblik ervoor te zorgen te beginnen.

 

4. Relevante Inleiding van Stikstofgas

 

Van de het diafragmadruk van Shanghai de de tankfabrikanten in de productie van volledige productie van shell van de druktank, nadat de installatie van het luchtkussen aan het van de diafragma-type de voorladingsgas druktank zou moeten worden gegeven, worden de algemene fabrikanten meestal gevuld met samengeperste lucht; sommige die fabrikanten ook met stikstof, stikstof met betrekking tot de lucht worden gevuld zeiden de kosten nog vrij hoog zijn, hangt de stikstofprijs van stikstofzuiverheid af, druk, leveringswijze. De industriële stikstof en hoge uitgespreide zuiverheids de stikstof zijn zeer groot; het drukniveau is ook verschillend; het pijpleidingsvervoer en het gebottelde gas zijn zeer verschillend. De goedkoopste pijpleiding om industriële stikstof te vervoeren zolang een paar centen een kubieke meter, de duurste gebottelde ultrahoge zuiverheidsstikstof over een paar honderd dollars een kubieke meter. Zo wat is het voordeel van de de tank van de diafragmadruk het vullen stikstof?

 

1 de stikstof is een inert gas, die want 78% van het volume van de lucht door de temperatuurverhoging rekenschap geven door de volumeuitbreiding zeer pasmunten in de de zomerstikstof kan de de tankdruk van de diafragmadruk stabiliseren is wordt veroorzaakt, daardoor verminderend het voorkomen van uitbarstingscapsule;
2 de chemische eigenschappen van stikstof zijn niet actief, is de temperatuurverandering niet duidelijk, de muur van de de zomertank niet condensatie, zal geen condensaat produceren, zodat de tankmuur droog en schoon te houden;
3 de stikstof kan uw diafragma-type druktank lange tijd maken om de standaard interne druk op de stabiliteit van het de pijpnetwerk van het pompmateriaal te handhaven;
4 het water zal op uw die de tank van de luchtdruk en de tankmuur zijn van de luchtdruk door oxydatieve corrosie wordt veroorzaakt, zal de stikstof uw luchtkussens beschermen en de druktank corrosie en roest, zal om geen betere luchtstrakheid verzekeren;
5 de dichtheid van de lucht zal de temperatuur van het grotere effect zijn, en de stikstof wegens de uitsluiting van vochtigheid maakt uw druk van de druktank is stabieler. Stikstof in de metaalnitriding behandeling; het proces van de kabelproductie van stikstofbescherming; de elektronische producten, de geneeskunde, de petrochemische stof en andere aspecten van de toepassing zijn rijk zijn.

 

5. Reeksproducten van de tank van de diafragmadruk

 

Onze fabriek hoofdzakelijk belast met de tankproducten van de diafragmadruk is: de watervoorzieningsmateriaal van de brand automatisch constant druk, de watervoorzieningsmateriaal van de branddruk, het brand onder druk gezette materiaal van de drukwatervoorziening, brandschuim brandbestrijdingsmateriaal, automatisch automatisch watervoorzieningsmateriaal, geen negatieve druk directe DL, CDL, CDLF, LSG, LSW, QW, ZOALS, QJ, LG, en andere types van waterpomp. Het watervoorzieningsmateriaal, roestvrij staal, gegalvaniseerde plaat combineerde watervoorzieningsmateriaal, wonnen de productkwaliteit en de naverkoopdienst Van uitstekende kwaliteit voor het bedrijf een goede reputatie.

 

6. Parameter

 

Diameter (mm) Druk (MPA) Totale Hoogte (mm) Dikte (mm) Totale Capaciteit (m3) Regelbaar Volume (l) Afzetdiameter (mm)
400 1 1230 3.5 0,09 30 50
1.6 5 50
600 0,6 1720 3.5 0,32 90 50
1 4.5 50
1.6 7 50
800 0,6 2230 4 0,77 217 100
1 6 100
1.6 6 100
1000 0,6 2370 5 1.28 400 100
1 7 100
1.6 7 100
1200 0,6 2741 6 2.2 677 100
1 6 100
1.6 8 100
1400 0,6 2969 6 3.3 970 100
1 6 100
1.6 9 100

 
Horizontale de Tank Uitstekende Verzegelbaarheid van het Richtlijndiafragma Onder druk gezette Water 0

 
 
 
 
 
 

Contactgegevens
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Contactpersoon: Lisa Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten