De Fabriek van het het Materiaalschip van Shanghai Fengxian

De ingenieuze Intelligente Productie, leidt tot een Honderdjarig Merk

Thuis ProductenHet materiaal van de hitteuitwisseling

Sub de Uitwisselingsmateriaal van de Afwateringshitte voor het Systeem145psi Druk van de Wateromloop

Sub de Uitwisselingsmateriaal van de Afwateringshitte voor het Systeem145psi Druk van de Wateromloop

  • Sub de Uitwisselingsmateriaal van de Afwateringshitte voor het Systeem145psi Druk van de Wateromloop
  • Sub de Uitwisselingsmateriaal van de Afwateringshitte voor het Systeem145psi Druk van de Wateromloop
Sub de Uitwisselingsmateriaal van de Afwateringshitte voor het Systeem145psi Druk van de Wateromloop
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai China
Merknaam: Shenjiang
Certificering: ISO BV SGS CE ASME
Modelnummer: Sj-1,0-4,0
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: triplexverpakking voor elke tank
Levertijd: 15 dagen na ontvangen betaling
Betalingscondities: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: de reeksen van 2000 één maand
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: koolstofstaal Q345R Druk: 145PSI
Bedrijfstemperatuur: Kamertemperatuur Richtlijn: Horizontale
Hoogte: Op maat tankdiameter: 400
kleur: Groen of als vereiste klant
Hoog licht:

Het Materiaal van de hitteoverdracht

,

warmtewisselaarmateriaal

1. Overzicht
 
De waterautomaat is een de distributie en de assemblageapparaat van de waterstroom dat uit een watercollector en een waterseparator wordt samengesteld. De waterseparator is een apparaat dat al manier door een container in verscheidene output verdeelt, en de watercollector is een apparaat die output veelvoudige input door een container. Het leidt een aantal takpijpleidingen, met inbegrip van de van de terugvrachttak en watervoorziening misstap, die meestal DN350-DN1500-waaier, met koolstofstaal of roestvrij staalplaat, is een professionele fabrikant van drukvaten is, die de Thermometer van de drukmaat moeten installeren het zijn de eerste kant van de belangrijkste de stroomdistributie van het pijpwater zoals nodig om ervoor te zorgen dat de stroom van de regionale vestiginglijn om aan de ladingsbehoeften te voldoen, maar ook de stroom van de pool van de takkring, en input terug naar de belangrijkste pijp om de cyclus van verrichting te bereiken. Zijn binnenwaterhergebruik, kan meer energy-efficient effect bereiken, kan aan de behoeften ook voldoen om te verwarmen en te koelen, zijn wijd gebruikt in boilers, centrale airconditioning, industrieel doorgevend koelwatersysteem, warm watersysteem.
 

1. De maximum openingsdiameter zou met GB150-98 „staaldrukvat“ verenigbaar moeten zijn de relevante bepalingen.
2. De lengte van de bepaling, volgens het procesontwerp wordt vereist om de diameter, de hoeveelheid en de orde over te nemen omhoog de lijst te kijken, de aangrenzende de afstandsberekening van het pijpcentrum selecteren plaatste de totale lengte van de waterseparator die.
3. De selectie zou bijzondere aandacht aan de diameter van de cilinder DN400mm, in de regelingen moeten betalen zo ver mogelijk de grootste stoomschakelaar van het centrum van het hoofd de cilinderlading en het gemak van installatie en onderhoud over te nemen, te verwijderen.
4. Elke lijn het verwarmen pijp in de afzet, respectievelijk, zou aan de waterseparator, afwatering moeten worden aangesloten. De diameter van de waterseparator en de watercollector minder dan het totale aanbod moeten zou zijn en pijp geen diameter terugkeren, en de maximumdwarsdoorsnede van de waterseparator en de watercollector niet groter moeten zou zijn dan 0.8m/s. Elke taklijn zou op de terugkeerpijp moeten worden verstrekt om de klep te sluiten.
5. In het water vóór de waterpijp aan de pijpleiding, langs de stroomrichting geïnstalleerde kleppen, filters en rioolbuizen zou moeten wordt aangesloten zijn die. In de pijp van de binnenwaterverbinding na de zinkput, installeer de rioolbuis en installeer de saldoklep of andere sluitende klep. Het hitte metende apparaat zal voor het systeem met hitte het meten vereisten worden verstrekt.

 
2. Definitie
 
De waterautomaat is een combinatie van waterautomaat en waterautomaat. De waterautomaat is een apparaat dat al manier in een paar output verspreidt, en de watercollector is een apparaat dat het inkomende water samenbrengt. De structuur bestaat etc. uit de belangrijkste pijp, de takpijp, de rioleringsafvloeiing, de uitlaathaven, de drukmaat, de thermometer. De grotere diametercilinder is uitgerust met mangaten of handgaten. Het materiaal wordt gemaakt van koolstofstaalplaat of naadloze staalpijp. Draag een bepaalde druk, zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van drukvaten, de buitenoppervlakte om anticorrosieve of isolatiebehandeling te doen. Plaats de waterseparator op de cilinder volgens de behoefte om een aantal toegang tot de waterpijp te verbinden, kan het water worden samengevoegd of een manier van waterstroom, is de cilinder uitgerust met een drukmaat of de thermometer, kan de staat van de buisstroom gemakkelijk waarnemen. Het lagere eind van de cilinder is uitgerust met een afvloeiingshaven, en de aftakking wordt gebruikt om de cilinder schoon te maken, en het model is meestal DN2000-DN1500. Het is de eerste kant van de belangrijkste de stroomdistributie van het pijpwater zoals nodig om ervoor te zorgen dat de stroom van de regionale vestiginglijn om aan de ladingsbehoeften te voldoen, maar ook de stroom van de pool van de takkring, en input terug naar de belangrijkste pijp om de cyclus van verrichting te bereiken. Zijn binnenwaterhergebruik, kan meer energy-efficient effect bereiken, kan aan de behoeften ook voldoen om te verwarmen en te koelen, zijn wijd gebruikt in boilers, centrale airconditioning, industrieel doorgevend koelwatersysteem, warm watersysteem. Het is verschillend van de warmtewisselaareenheid, vacuümontgasser en andere airconditioningssystemen binnen het product, wordt sub-afwatering hoofdzakelijk gebruikt voor watersystemen.
 
3. Technologische Innovatie
 

1. In strikte overeenstemming met het nationale standaard de sub-cilinder“ ontwerp van Atlas „05K232 sub-syster-sub, de dikte van de cilindermuur om aan de vereisten te voldoen.
2. Volgens het daadwerkelijke gebruik van de situatie, optimaliseer de van de drukmaat en thermometer interface, gemakkelijk te installeren en te gebruiken, nauwkeurige temperatuurmeting.
3. Volgens elk neem de flens, de keus van over vleugelklepflens of vlakke lassenflens om ervoor te zorgen dat de flens en de overeenkomstige klep aanpassing, flens en het gebied van het klepcontact, met hoge weerstand, minder lekkage.
4. Alle lasseninterfaces zijn opgepoetste vlot, de test van de fabrieksdruk over de nationale norm om stabiele verrichting te verzekeren.
5. Alvorens de fabriek te verlaten om de test van de waterdruk te doen ervoor zorgen dat het gebruik van het product zonder lekkage.
6. Volgens gebruiker moet de grootte van de waterseparator plaatsen om het gebruik van resultaten te verzekeren.

 
4. Toepassing
 
1. Het vloer verwarmingssysteem plaatste het waterpijpbeheer van een aantal takpijpleiding, en installeerde in zijn bovengenoemd de uitlaatklep, automatische thermostatische klep, enz., over het algemeen meer koper. Kleine diameter, meestal DN25 een DN40 tussen.
2. De systemen van het airconditioningswater of andere industriële watersystemen. Leid ook een aantal schatplichtigen, met inbegrip van de van de terugvrachttak en watervoorziening misstap. Maar die het gaat van DN350 tot DN1500, met staal wordt gemaakt, zijn de drukvaten professionele verwerkende bedrijven, de behoefte om de thermometer van de drukmaat, automatische uitlaatklep, veiligheidsklep, openingsklep etc. te installeren. Tussen de twee containersbehoefte om de druk regelende klep te installeren, en de behoefte aan de automatische helper van de omleidingslijn.
3. Watervoorzieningssysteem. Het gebruik van waterverdelers vermijdt effectief uitvluchten in waterbeheersing. Gecentraliseerde installatie, beheer van watermeters, en met één enkel buisgebruik met meerdere kanalen om de kosten van pijpverwerving te drukken. Maar ook vermindert zeer de bouwtijd en verbetert de efficiency. De leidingwaterseparator door de repetitie direct met de belangrijkste as van aluminium en plastiek, in de pool van de watermeter wordt verbonden (waterlijst) concentreerde installatie van de watermeter, zodat een lijst, openluchtinstallatie, openluchtmening die. Momenteel, wordt de transformatie van huishoudens over het land uitgevoerd in een grote schaal.
 
5. Classificatie
 
Functioneel structuurstandpunt. Er zijn drie types van waterverdelers: basis, standaard en functioneel. Basistype: samengesteld uit hoofdleidingen en hoofdleidingen. Een kogelklep wordt verstrekt bij elke takhaven van de pijp van de takhoofdleiding, en een handuitlaatklep wordt verstrekt op de pijp van de takhoofdleiding. Het basistype van waterseparator heeft niet de stroomregelgeving functie. Standaard: standaard sub-collectorstructuur met het basistype van hetzelfde, maar de belangrijkste die pijp op de datatransportbesturingklep door de datatransportbesturingklep wordt vervangen. De handuitlaatklep op de twee belangrijke pijpen wordt vervangen door een automatische uitlaatklep. De standaard sub-zinkputten kunnen het stroomtarief van elke lijn aanpassen, en zelfs kan de stroom van luxe standaard sub-zinkput worden aangepast om kunstmatige intelligentie te bereiken. Functioneel type: de functionele sub-sorteerder naast alle eigenschappen van de standaard sub-afwatering, maar ook heeft een temperatuur, een drukvertoning, een automatische datatransportbesturingfunctie, een automatische het mengen zich de overdrachtfunctie van de waterhitte, een thermische het meten functie, een binnen de automatische controlefunctie van de verdelingstemperatuur, een radio en afstandsbedieningfunctie.
 
6. Installatie
 

1. Plaats de waterseparator zou moeten vóór het begin van de installatie worden geïnstalleerd van het verwarmen van pijp. Wanneer de horizontale die installatie, algemeen in de waterseparator zou moeten worden geïnstalleerd, zou de collector in volgende wordt geïnstalleerd, het centrum 200mm moeten zijn, zou het centrum van de afwatering van de grond niet minder dan 300mm moeten zijn. Wanneer de verticale installatie, de sub-afwatering op het lagere eind van de grond niet minder dan 150mm zou moeten zijn.
2. De plaats zou in de gemakkelijke controle, het onderhoud, en de drainagepijpen moeten worden gevestigd. Zoals toiletten, keukens etc. Niet in de slaapkamer, woonkamer, zelfs niet in de bergruimte, kabinetten zou moeten worden gevestigd. Bovendien kan ook in de binnenpijpputten worden geplaatst.
3. Voor semi-super-laag van de ruimte, plaats de waterseparator zou moeten in de hoogte worden gevestigd of het hoge, lage gebied werd geplaatst: voor de duplexstructuur, in de hogere en lagere overeenkomstige boomstam op de boomstam zou moeten worden gevestigd.

 
Sub de Uitwisselingsmateriaal van de Afwateringshitte voor het Systeem145psi Druk van de Wateromloop 0
Sub de Uitwisselingsmateriaal van de Afwateringshitte voor het Systeem145psi Druk van de Wateromloop 1
 
 

Contactgegevens
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Contactpersoon: Lisa Lee

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Andere Producten